Galatasaray'da Mata'ya ilk 11'de yer açmanın yolları aranıyor

Süper Lig'de Cumartesi günü Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray'da Juan Mata'ya on birde yer açmanın formülü aranıyor.

Galatasaray'da Mata'ya ilk 11'de yer açmanın yolları aranıyor
Galatasaray'da Mata'ya ilk 11'de yer açmanın yolları aranıyor
GİRİŞ 13.10.2022 17:03 GÜNCELLEME 13.10.2022 17:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, yeni taktikler üzerinde denemelerde bulunuyor.



BAY geçilen haftalarda farklı formasyonlar denendi

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, bay geçilen haftada takımı farklı formasyonlarla denedi. Takımının bu sezon oynadığı 8 maçta da kanatlarda Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’na görev veren Buruk, bu pozisyonda Dries Mertens opsiyonunu da değerlendirmeye aldı.

Mata'ya yer açmaya çalışıyor

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda yüksek skor katkısı ile dikkat çeken Belçikalı yıldız için santrfor pozisyonu da opsiyon olarak masada yerini alıyor.

Yerli oyuncu rotasyonu konusunda seçenekleri sınırlı olan Okan Buruk, Juan Mata’yı da ilk on birde oynatmanın yollarını arıyor. Deneyimli teknik adamın Mata'ya özellikle forvet arkasında on numarada görev vermek istediği biliniyor.



Paylaşımı dikkat çekti

Diğer yandan Juan Mata'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri üzerine çekti. Mata, Twitter hesabından, "Türkiye'de her şey yolunda" şeklinde bir paylaşımda bulunması merak uyandırdı.

İşte Mata'nın paylaşımı:

 

 


 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu adamada yer bulamıyosa yazık olmuş hepsinden iyi oynuyor
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    muslwraya yedek okana ilk 11 .bir tane yer açılır
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    15 gün yattınız bakalım kayseriden nasıl kurtulacaksınız.
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Matador..no turkey ..turkiye okay?
    Cevapla