İspanyollar Marcao'ya hayran kaldı!

Şampiyonlar Ligi'nde ilk sınavını Dortmund'a karşı veren Marcao'ya İspanyol taraftarlar adeta hayran kaldı.

İspanyollar Marcao'ya hayran kaldı!
İspanyollar Marcao'ya hayran kaldı!
GİRİŞ 12.10.2022 10:09 GÜNCELLEME 12.10.2022 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da forma giydiği 4 yıl boyunca taraftarların sevgilisi haline gelen Marcao, yaz transfer döneminde rekor bonservis ile Sevilla'ya transfer oldu. İspanyol ekibinin bonuslarla birlikte 15 milyon avro ödediği Brezilyalının Sevilla kariyeri istediği gibi başlamadı.



Julen Lopetegui yönetimindeki Sevilla, sezona oldukça kötü başlarken Marcao'nun peşini sakatlıklar bırakmadı. Yıldız savunmacı, transfer olduktan sonra yaklaşık 3 ay boyunca formasından uzak kalırken, teknik direktör değişiminin ardından ilk 11'deki yerini aldı.



Lopetegui'nin yerine göreve gelen Jorge Sampoli, takımıyla çıktığı ilk maçta Marcao'ya şans verdi ve savunma oyuncusu taraftarın beğenisini kazandı. Marcao'nun Sevilla ile çıktığı ikinci maç ise Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a karşı oldu. 90 dakikası 1-1 sona eren mücadelede 25 yaşındaki stoper, adeta kendisine hayran bıraktı.



Brezilyalı savunmacı, Borussia Dortmund'a karşı 3 top kapma ve 3 uzaklaştırmayla oynadı. Brezilyalı savunmacı, Borussia Dortmund'a karşı 3 top kapma ve 3 uzaklaştırmayla oynadı.

Marcao, Sevilla - Borussia Dortmund maçında 7.3 rating alarak sahanın en iyi performans gösteren 2. oyuncusu oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya su haberde aynı satırları alt alta yazip haberde laf kalabaligi yapiyorsunuz ya yeminle igrenc bi durum cehalet kokuyor
    Cevapla