Kerem Aktürkoğlu'nda maaş krizi!

Galatasaray'da düşük performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Kerem Aktürkoğlu'nun yönetimle de yeni maaşı konusunda anlaşamadığı öğrenildi.

Kerem Aktürkoğlu'nda maaş krizi!
Kerem Aktürkoğlu'nda maaş krizi!
GİRİŞ 04.10.2022 09:15 GÜNCELLEME 05.10.2022 00:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk 8 hafta biterken Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu tartışılmaya devam ediyor.

Başarılı futboluyla geçen sezona damga vuran genç oyuncu, bu sezon beklentilerin altında kalırken düşük maaşı nedeniyle kendisini sahaya yeterince veremediği şeklinde iddialar ortaya atılmaya başladı.

Yıllık 10 milyon TL alan Kerem'in menajeriyle yönetim arasında zam görüşmelerinin bir süredir devam ettiği öğrenildi.



KEREM AKTÜRKOĞLU İLE GALATASARAY'IN TEKLİFİ ARASINDA 10 MİLYON TL FARK VAR

Kerem, 2020-21 sezonunda Galatasaray'a transfer olmuş ve yıllık 900 bin TL'lik kontrata imza atmıştı.

Geçtiğimiz sezon dönemin başkanı Burak Elmas tarafından iyileştirme yapılan Kerem'in maaşı 10 milyon TL'ye yükselmişti.

Yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı kulüpten yeni maaş beklentisinin 30 milyon TL olduğu ifade edilirken yönetimin ise 20 milyon TL önerdiği gelen haberler arasında...



PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Bu sezon Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelere ilk 11'de başladı.
8 maçta görev yapan Kerem, sadece Kasımpaşa karşısında 2 golle öne çıkabildi. Diğer maçlarda ise skora bir katkı veremedi. Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. (Fotomaç)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • G.Saraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem Aktürkoğlunu derhal satın. Keremi kerem yapan takım Galatasaray. İnsan da utanır yüz olur ya. Hayır GS'ya ne verdiki? O kadar parayı rüyasın da bile göremez iken.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak katılıyorum Kerem GS sayesinde bugünlere geldi..ama o çocuk parayı problem edecek biri değildir..efendidir..haber biraz eksik olabilir
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan futbilcubolmaz cok simarik zararada olsa satin
    Cevapla
  • Arif55 1 yıl önce Şikayet Et
    A.Omur'e de zamaninda M.City 25 milyon euro teklif etmisti.Agaoglu satmadigina simdi cok pisman..Simdi ona 5 milyon euro veren bile olmaz..Hep geriye gitti.Kerem'e 15 veren varsa 1 dakika bile dusunmesin Gs..Bizim yerli topcularin yetenegi sınırlı..
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanlama harika
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    3. ligden geldi kendini ispatladı ama daha bir başarı yakalayamadı bu da yetmiyor performansı geriye gitmeye başladı. hal böyle iken para için kendisini bu noktaya getiren kulübe burun kıvırmaya başladı. satın gitsin baş galatasaray dan daha büyük değil
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    keremi bu hale getiren yönetimdir durup dururken maaşında iyileştirme bizde maalesef bu hatayı her takım yapıyor sen anlaştın transfer vettin 3 yıllığına. adam iyi oynadı katkısıda fazlasıyla oldu beklersin 3 yılı oturur konuşursun sözleşmeyi uzatmak istiyorum şu kadar para daha sen ne gereği var ilk yılında iyi ben iyileştirme yapıyorum sen zaten adamı aldın pğarlattın bir şeyler öğrettin o sdana borçlu iken sen kendini borçlu hissediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle