Kerem Aktürkoğlu'ndan dikkat çekici paylaşım

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'la golsüz berabere kalan Galatasaray'da performansıyla hayal kırıklığı yaşatan ve eleştiri oklarını üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'ndan dikkat çekici bir paylaşım geldi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan dikkat çekici paylaşım
Kerem Aktürkoğlu'ndan dikkat çekici paylaşım
GİRİŞ 04.10.2022 00:18 GÜNCELLEME 04.10.2022 01:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün performansları sebebiyle sosyal medyada eleştirilerin odağında yer almıştı.

Mücadelede iki oyuncunun da birçok top kaybı yaptığını belirten sarı-kırmızılı taraftarlar, Okan Buruk'un iki ismi de yedek kulübesine çekmesi gerektiği şeklinde paylaşımlar yaparken Kerem Aktürkoğlu'ndan da sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım geldi.

2020'de attığı tweeti paylaştı

15 Kasım 2020'de "Dünya üzerinde sonsuz bir şey yoktur. Her şey zıddıyla var olmuştur. Umutsuzluğu umut, öfkeyi sevinç, mutluluğu keder takip eder. İyi veya kötü her ne yaşıyorsan yaşa, sabret ve asla unutma 'Bu da geçer" yazan bir Tweet atan Kerem, eleştiriler sonrasında bu paylaşımını sosyal medyada İnstagram hesabının hikaye bölümünde paylaştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Marcao haklı olduğunu bir kez daha gösterdi. O zamanda söylemiştim burada, herkes günah keçisi marcao olduğunu düşünüyor ama kerem çok sinsi ve egoist bir topçu diye. Yunusta ona uydu malesef. Kerem efendi takımda icardi mertens mata seferoviç varken neymarlı messili havalar niye... Okan hoca kesinlikle radikal karar alıp kerem'i direk kesmeli ,yunusa bir şans daha verilmeli en azından alt yapısında yetiştiği kulüp hatrına...
    Cevapla
  • 1bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı on topun sekizini kaptıran,ezen bir futbolcudur kendileri. Yerli kuralı Türk futbolunun prangasıdır. Vasat oyuncuları mecbur oynattığımız bu kuralın derhal kaldırılması gerekir.
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 1 yıl önce Şikayet Et
    geçen sezon çok şişirdiniz. düşmeye oynayan, ligi 12.-13. sırada bitiren takımın biraz kıpırtı gösteren futbolcusunu yere göğe sığdıramadınız... sonuç: balon patladı...
    Cevapla
  • Halbuki 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi alanda olursa olsun elestirmenin insanı geliştirdiği ve yanlışlarını duzeltme fırsati olduğunu bi bilse insanoğlu hiçbir sorun kalmayacak ama nerdeeee
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani bir insan kendi kötü oyununu ki bu yaklaşık 2 aydır böyle, bunu örtbas etmek için bu şekilde paylaşım yapıyorsa kendi iç aleminde sorunları var demektir. Acilen Kerem Aktürkoğlu için psikolog lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle