Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme

Gelecek haftayı bay geçecek Galatasaray'da sistemde değişikler olacak. Yerli rotasyonundan değişikliğe gidecek olan Galatasaray'da böylece kanatlarda Kerem ve Yunus’a bağlı kalınmayacak.

Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme
Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme
GİRİŞ 03.10.2022 10:08 GÜNCELLEME 03.10.2022 10:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray , bu sezon özellikle yabancı kuralı nedeniyle bir hayli zorlandı. Sezon başından beri kanatlarda geçen sezonun yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun yanısıra Yunus Akgün’e formayı veren Okan Buruk, bu bölgede bir türlü değişiklik yapamadı. Fakat gelecek haftayı bay geçecek olan ve 15 Ekim’e kadar maç oynamayacak olan Aslan’da köklü değişiklikler yapılması gündemde. Yerli sınırı nedeniyle kanatlarda iki isme bağlı kalmak isteyen Cim Bom, Kerem ve Yunus’u alternatif olarak kullanmak isterken, yerlerine ise Rashica ve Yusuf Demir gibi isimleri monte etmek istiyor.

Milot Rashica’nın ilk 11’e monte edilmesi hedefleniyor.

Çalışmalar yapılacak

Bu doğrultuda da Berkan Kutlu, Kazımcan Karataş ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerin yanı sıra genç futbolcuların da süre alması için çalışmalar yapılacak. Bu sayede Buruk, hücum hattında farklı opsiyonlara sahip olmayı ve farklı kadrolar kullanmayı istiyor.

Galatasaray'ın çok şey beklediği Yusuf Demir’in daha fazla süre bulması bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme!

Beklentilerin uzağında kalan Kerem Aktürkoğlu yedek kalabilir. Adana’da 11 top kaybı yapan, 25 ikili mücadelede %36, 12 diripling denemesinde %25 başarı sağlayan Kerem’e Okan Buruk hatalarını, istediklerini anlatacak. İdman performansı teknik heyeti tatmin etmezse yıldız futbolcu bu sezon ilk kez yedek kulübesinde başlayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem Kulübeye geçmeyi çoktan haketti. emin kazımcan berkan Orkun opsiyonları kullanılabilir.külübede kahkülünü geriye atsın
    Cevapla
  • trftr 1 yıl önce Şikayet Et
    Orkun Uşak'mı :))
    Cevapla
  • hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    bazı maçlarda Muslera'yı dinlendirmek adına Okan koçuk , Abdulkerim ve Kazımcam yerli rotasyonu olabilir. Böylelikle yunus ve kerem in yerine Raschia ve Yusuf Demir kullanılabilir. Kaç maçtır sıfır katkı her ikisi de , Özellikle Kerem in acilen kendine çekidüzen vermsi lazım , top süremiyor adam geçemiyor , bencil , her topu kendi kullanmak derdinde ,
    Cevapla
  • hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    bence asıl soru şu. adanada 13 gol 10 asist yapan yunus neden burada amatör gibi. geçen sene takımı sırtlayan kerem neden bu kadar düştü. evet alternatif aransın ama bu adamları da kaybetmemek lazım. hakaretler savurmamak lazım sosyal medyada mesela.
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Barış Alper Yılmaz en iyi yerli oyuncu Galatasaray’daki değerini bilmiyorlar. Kerem ve Yunus iyi oyuncular ancak her maç formda kalamazlar sürekli 90 dakika sahada kalmak kolay değil. Sol bek de zaten katkı alamıyoruz yabancılardan yerli oyuncularda onlardan aşağı oynamaz
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem’in top kontrolü top sürmesi çalım atması tam bir amatör futbolcu görüntüsü veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle