Nihat Kahveci'den Kerem Aktürkoğlu eleştirisi!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin ardından futbol yorumcusu Nihat Kahveci, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci'den Kerem Aktürkoğlu eleştirisi!
Nihat Kahveci'den Kerem Aktürkoğlu eleştirisi!
GİRİŞ 02.10.2022 10:34 GÜNCELLEME 02.10.2022 13:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Mücadele 0-0 berabere tamamlanırken Nihat Kahveci karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendiren Kahveci, "Kerem Aktüroğlu bizimle konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında da yoktu, Adana'da da yok. Neredesin Kerem?" ifadelerini kullandı. İşte o sözler...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor, Galatasaray'ı evinde konuk etti. Müsabaka 0-0'lık skorla berabere tamamlanırken Nihat Kahveci TRT Spor'da maçı değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Kahveci'nin maç değerlendirmesi şu şekilde:

"Uzatmalarla beraber 35 dakikalık bir bölümde 10 kişi kalan Adana Demirspor'a gol atamayan Galatasaray cephesi bu bir puana üzülüyordur. 10 kişi kalmasına rağmen 1 puanı alan Adana Demirspor da kesinlikle seviniyordur. Maç 11'e 11 olsa, Adana Demirspor bu sezonun en iyi oynayan takımlarından biri. Kendi sahasında daha önce hiç kaybetmemiş. Buradan alınacak bir puana tamam derim ama 11'e 10 oynadın ve 35 dakika oynadın. Gol atabilecek pozisyonlara da girdin ama atamadın.

NEREDESİN KEREM?

Galatasaray'da gol sıkıntısı devam ediyor. Bir milli takım arasını atlattık kahrolduk. Sağ ön Yunus, sol ön Kerem... Bugün oynanan maçta da Galatasaray'da ikisi oynuyor ki belki o günden daha da kötü oynadılar. Kerem Aktüroğlu bizimle konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında da yoktu, Adana'da da yok. Neredesin Kerem? Okan Hoca'ya bakıyorum ikisini de son ana kadar oyunda tuttu. Çünkü elinde oynatacak Türk oyuncu yok.

Emre Akbaba, Emre Kılınç veya ayrılmak isteyen diğer oyuncular olsa farklı olabilirdi. Senin iki kenarın işlemiyor. İlk yarı ön tarafta sadece Mertens çırpınıyor. Bafetimbi Gomis topa dokunmuyor. Ada'da tek başına Gomis etrafında yardım yok. Orta sahada Oliveira'nın ailevi sebeplerinden dolayı Midstjö 11'de başladı ki bence Okan hocanın da istediği oldu. Rakip çok kaliteli oyuncuları vardı orta sahada Torreira ile birlikte bu ikili çok fazla boşluk vermedi.

Adana Demirspor sürekli uzun top denedi Onyekuru ile ama orada libero Muslera sürekli ortaya çıktı. Pozisyona girdiğinde de yine kurtarışını yaptı ve Galatasaray'ın 1 puan almasına sebep oldu. Ama bu Galatasaray kesinlikle maçı kazanmalıydı 10 kişi Adana Demir karşısında."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve yunus çok benciller kendilerine oynuyorlar birdahaki maçta birisini yedeğe atmalı.diğer Türk oyuncular Barış Alper,Kazım an,Berkan,Hamza Akman bu oyuncularda bizahmet çalışıp formayı kapsın
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden elinde türk futbolcu yok diyor ki koy orta sahaya Hamza yı kes keremi ama yemez maçı kaaybederse neden Hamza diyecekler bak şimdi ne hoş kereme at topu olmadı yabancı sınırlaması maalesef buna eskimiş futbolcular da her fırsatta gençlere önem deyip görmezden gelmeleri
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocanın suçu emre Kılınç i neden gönderdi
    Cevapla
  • mehmet coşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetenekli ama halı saha futbolu oynuyor..messi senden on kat yetenekli ama pas oyunu oynuyor..sen takim oyunu oyna, takim basarili olsun, kendini zaten islatlayacak firsatlari bulursun..her pozisyonu kendini ispatlamak icin heba etme tek basina yetmessin..emre mor biraz akillandi yukselise gecti..sende kendini topla bence.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasay bu oyunla şampiyon olamaz çünkü takımda çok basit hatalar yapılıyor takım ruhu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle