Okan Buruk: Tüm takımların sorunu Türk oyuncu değiştirme

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ligdeki tüm takımların sorunu, Türk oyuncu değiştirme. Hamle yaparken zorlanıyorsunuz." dedi.

Okan Buruk: Tüm takımların sorunu Türk oyuncu değiştirme
Okan Buruk: Tüm takımların sorunu Türk oyuncu değiştirme
GİRİŞ 01.10.2022 22:40 GÜNCELLEME 01.10.2022 23:44
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 0-0 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Sonlandırma sorunumuz var"

"Rakip ceza sahasında 40 kez topla buluştuk ama kaliteli işler yapamadık. Sonlandırma sorunumuz var. Finalde Galatasaray kalitesinin altında kaldık."

"Stadın zemini inanılmaz kötüydü"

"Rakip 10 kişi kaldıktan sonra değişikliklerimiz oldu. Çıkarttığımız oyuncular kötü değildi ama Seferovic'i almak istedik. Sergio'yu duran top ve şut için düşündük. Maçın sonu istediğimiz gibi olmadı. Ama iyi oyun oynadık. Stadın zemini inanılmaz kötüydü."

"Hamle yaparken zorlanıyorsunuz"

"Ligdeki tüm takımların sorunu, Türk oyuncu değiştirme. Hamle yaparken zorlanıyorsunuz."

"Sıkıntı yaşadık ama genel anlamda iyiydik"

"Fredrik Midtsjö iyiydi ama usta ayak Sergio Oliveira'yı almayı düşündük. Genel olarak iyiydik. Son bölümde sıkıntı yaşadık ama genel anlamda iyiydik."

“Icardi’nin iyi geçmeyen bir haftası vardı”

“Maçtan önce de Icardi ile ilgili konuşmuştuk. Maçtan öncede arka adalesiyle ilgili sorun olmuştu. Son idmanda da ona bir baktık ama geçen haftası çok genel olarak iyi geçmedi. Sadece saha içi değil, özel hayatında da iyi geçmeyen bir haftası vardı. Bir de ağrısı devam edince kadroya almadık. Önümüzdeki maçta bizimle birlikte olacaktır”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 54
  • Tugrul1 1 yıl önce Şikayet Et
    Keremle olmayacağını hele yunusla hiç olmayacağını bilmeniz gerekiyordu. Ona göre Türk transferi yapmanız gerekiyordu. Şimdi de ağlayıp sızlıyorsun okan. Böyle pişkinlik olmaz.
    Cevapla
  • İsmail66 1 yıl önce Şikayet Et
    Saha kötüydü adama 10 değil 8 kişi oynamadı hakem hep bizi koruyamadı Adana kalesi eşit büyüklükte idi o hiçde hoş değildi . Adana çıktı bir eksiği oldu halde Galatasaray’ı bozguna uğrattı , ağlamayı burakın futbol oynayın.
    Cevapla
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem yunus tam bir fiyasko nasıl oynatırsın kerem kimki serbest vuruş kullanıyor
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninle olmayacak herhalde
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    90 dakika boyunca gol atamıyorsan bir sıkıntı var demektir. Bunu çözmek senin işin Okan hoca. Takım daha derli toplu olmalı, daha sistemli olmalı. Başakşehir ve Trabzonspor senin kadar kaleye gitmiyor ama yeteri kadar gol atabiliyorlar. Başakşehiri ve Emre Belözoğlu nu hayret ve gıpta ile izliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle