Galatasaray'dan liderliğe özel prim hamlesi!

Galatasaray'da Yönetim, Adana Demirspor maçının kazanılması halinde TFF’den gelecek 2.3 milyon TL primi oyunculara dağıtma kararı verdi.

Galatasaray'dan liderliğe özel prim hamlesi!
Galatasaray'dan liderliğe özel prim hamlesi!
GİRİŞ 01.10.2022 13:22 GÜNCELLEME 01.10.2022 13:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zirve hesapları yapan teknik direktör Okan Buruk, zorlu Adana Demirspor maçı öncesinde başkan Dursun Özbek'le görüştü. 

2.3 MİLYON TL PRİM!

Sabah'ın haberine göre; Toplantı sonucunda Galatasaray 'da bu sezon ilk kez oyuncuların galibiyet halinde primle ödüllendirilmesine karar verildi. Sarı kırmızılı yönetim, Adana Demirspor'u yenmeleri halinde TFF'den gelecek 2.3 milyon TL ödüle dokunmayacak ve bu paranın tamamını takıma dağıtacak.

TEKNİK HEYET İSTEDİ

Teknik heyet, liderliğe özel prim koydurarak oyuncuların motivasyonunu üst seviyeye çekti. Ligde daha önce lider iki takımla karşılaşan Galatasaray, Gaziantep FK ve Konyaspor'u yenerek rakiplerini zirveden indirmişti. 

KAZANIRSA LİDER OLACAKLAR

16 puanla 2. sırada yer alan sarı-kırmızılı takım, averajıyla önünde lider olan Adana Demirspor'u yenerse 8. haftayı zirvede tamamlayacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • AHMET ADIBELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocayı gönderin yerine eyer emre belezoglu gelirse hemen getirin Galatasarayın şu anda teknik direktörü yoktur Galatasaray böyle giderse lig tarihinde en az gol atan sezonu olacak bu hocayla takım iyi teknik hiç iyi deyil takım sanki antrenman yapmadan maçlara çıkıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan Buruğa gerekli destek verilmelidir, tabiki Emre Belözoğlu da zamanı gelince kazanılmalıdır. Emre teknik adamlıkta üst sınıfta. Prim işini ise doğru bulmuyorum, doğru da değil zaten. Dünya kadar para alıyorlar zaten. Lükse harcamasınlar aldıkları para yedi sülalesini besler. Takım oyununda ve beceride sorunlar var, o da ayrı bir gerçek.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Prime gerek yok adana 9 kişi gs 13 kişi oynayacak bugün, ne gerek var pirime
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten üç kuruş maaş alıyor adamlar verin tabi. Yalnız dikkat edin sonra alışkanlık yaparsa iş kötü...
    Cevapla
  • Cikcik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi takım sayfana hadi yürü
    Cevapla