Erden Timur: Tekrar Avrupa şampiyonu olacağız!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, "Orta vadeli planımız tekrar Avrupa Şampiyonu olacağız. Bunun için çalışmalar, planlamalar yapıyoruz." dedi.

Erden Timur: Tekrar Avrupa şampiyonu olacağız!
Erden Timur: Tekrar Avrupa şampiyonu olacağız!
GİRİŞ 29.09.2022 23:16 GÜNCELLEME 30.09.2022 00:40
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulübün YouTube kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Timur, "Gelecek yıl için çok önemli planlar yapıyoruz. Detay veremem. Şu anki rakiplerimiz gibi bizim de 5-6-7-8 ay zamanımız var. Farklı stratejilerimiz var." ifadelerini kullandı.

Timur'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"BURAK ELMAS'IN BAŞLATTIĞI PROJELER DEVAM ETMEKTE"

"Kurumsal devamlılık esastır. Eski yönetimlerin başlattığı Galatasaray'ın faydası olan konular devam ediyor. Burak Elmas'ın, daha önceki yönetimlerin başlattığı projeler devam etmekte. Bugün devam eden gayrimenkul projelerinden bazıları zaten başkanımız Dursun Özbek'in başlattığı projeler. Bir projenin kimin olduğunun önemi yok. Onu bir kişi sahiplendiğinde ego oluyor. Birçok yeni proje var. Onlar da devam edecek. Kurumsal devamlılık önemli olan. Emanet iş yapmak çok zor gerçekten. Geçenlerde 7-8 kilo verdim. Şimdi 3 kilo tekrar aldım."

"4 OYUNCU MEVCUT MAAŞLARINDAN DAHA AZINA GELDİ"

"Aldığımız oyuncuların dördü, teklif aldıkları ve mevcut maaşlarından daha azına geldi. Diğerleri aynı. Bir tane de 140 bin euro fazla verdiğimiz var. İnsan bence vizyona, samimiyete, kararlılığa ikna olur. Samimiyet kalbe geçer. Planımızı da ortaya koyduk."

"TEKRAR AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ"

"Geçen seneki yaş ortalamasından 2 yaş daha küçük bu seneki ortalamamız. Kendini ispat etmiş oyuncular 27 yaşındayken çok büyük bütçeniz olması gerekiyor. Dolayısıyla 30-35 yaşlarında gelebiliyor. Şu an aldığımız oyunculardan 2 tanesi elit kulüplerden de teklif almıştı. İkna konusunda samimiyet önemli. Bir beyin 5 beyini ikna etmeye çalışırken kalp 1000 kalbi ikna eder. 5 yıllık plan koyduk önlerine. Orta vadeli planımız tekrar Avrupa Şampiyonu olacağız. Bunun için çalışmalar, planlamalar yapıyoruz."

"GELECEK YIL İÇİN ÖNEMLİ PLANLAR YAPIYORUZ"

"Dört oyuncumuzun sözleşmesi bir yıllık. Aslında yüksek maaş. Oliviera'nın sözleşmesi dört yıllık. Porto'daki sözleşmesi de dört yıllıktı. Maaşlar düştü. Bonuslar kısmı çok çok farklı. Çok ufak rakamlar. Uzama opsiyonlarında 20-25 maç, ilk 11. 45 dakika koyduğumuz bir yerde uzatmalar dahil değil. Bunun amacı oyuncunun kafası rahat olsun istedik. Gelecek seneyi planlamak için birer yıllık planlamayı yaptık. Hangi yaşta olursa olsun, her oyuncu dört ve beş yıl sözleşme ister. Bir yıllık sözleşme nedeni oyuncunun ne kadar istediğini gösteriyor. Gelecek yıl için çok önemli planlar yapıyoruz. Detay veremem. Şu anki rakiplerimiz gibi bizim de 5-6-7-8 ay zamanımız var. Farklı stratejilerimiz var. Scouting anlamında farklı bir yapılanma oluşturacağız. Değişiklikler olacak. 7 ayrı bölgeye ayrılıyoruz. Oyuncu analiz, takip kısmı farklı bir şekilde çalışacağız. Bunların izlenmesi yazılımla olacak. Hepsi gelecek seneki havuzu geliştirmek için olacak. Galatasaray sadece kendisine alacağı değil, alıp kiralayacağı oyuncular olacak. Sadece bizden yetişen oyuncudan para kazanmayacağız. Başka kulüplere de göndererek geniş bir planımız var"

"ESKİ YÖNETİM VE FATİH HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Marcao gitti, para kazandırdı. Nelsson çok ciddi bir teklif aldı. Eski yönetimlere ve Fatih hocamıza bu konuda teşekkür ediyorum. Taraftarlık duygusunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Giden herkes de Galatasaray için taşı bir yerden bir yere almış, bir damla ter dökmüş herkese Emre Akbaba, Emre Kılınç, Ömer, Taylan, Oğulcan hepsine çok teşekkür ediyoruz. Herkesin çok büyük emeği var. 4 ay boyunca gece 4'ten önce uyuduğumuz çok azdır."

NİĞDE FK AÇIKLAMASI

"Niğde FK'nın sahibi Galatasaraylılar. Galatasaray'ın kurumsal bünyesinde bir yapı değil. Galatasaraylılar sahibi olduğu için Niğde FK Galatasaray için öncelikli." 

"BURADA YILLARCA OYNAMIŞ OYUNCU DAHA ÖZENLİ DAVRANMALI"

Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin birikmiş alacağı, maç başı prim, bonusları ve ev kirasını içeren kalemlerle ilgili Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili konuşan Erden Timur "Hukuki süreç başlattığını kendisi başlattı zaten. Süreç bu şekilde. Belli ödemeler yapılıyor. Herkes cebinden paralar veriyor. Burada yıllarca oynamış insanların daha özenli davranması lazım. Ama onun tarafında neler yaşandı bilmiyorum tabii." dedi.

"BU SEZON İNŞALLAH ŞAMPİYONLUKLA BİTECEK"

"Çok büyük taraftar bizimki... Çok sahip çıkmak gerekir. Bu yıl çok önemli. Tekrar Avrupa Şampiyonu olmak için bu yıl başarılı olmak lazım. Zor zamanda destek olmak lazım. Hep böyle gitmez, oyuncularda da düşüş olacaktır. Birileri sizle ilgili homurdansa o kadar fazla etkiler ki özgüvenimizi. 4-5 maç yeni oyuncular iyi performans göstermese onlara da aynı şeyi yapacağız. O yüzden rica ediyorum, zaman vermek lazım. Hep moral, hep destek olmamız lazım. Bu yol kolay yürünmeyecek. Bu sezon inşallah şampiyonlukla bitecek. Ama kolay kazanılmayacak."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 45
  • Derya 1 yıl önce Şikayet Et
    Erden Timur müthiş bir insan. Büyük bir şans. GS taraftarı kendisini çok seviyor. Bu büyük hedefi iyi bir planlama ve organizasyonla Galatasaray yakalayacaktır. Tebrikler Erden Timur.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kuş varsa atlamışlar habere. Demekki yaraları ağır. Sizin hayalleriniz, Galatasaray'ın gerçekleridir NOKTA
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarının ömrü yetermi acaba görmeye
    Cevapla
  • baba61 1 yıl önce Şikayet Et
    tersten da :)
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözü bile bizim ezikleri kudurtmaya yetmiş. Hasedinizde boğulun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle