Galatasaray liderlik koltuğunu gözüne kestirdi

Milli ara öncesi namağlup lider Konya'yı yenip zirveye kurulan, ancak averajla koltuğu kaptıran Galatasaray, gözüne yeni lideri kestirdi.

Galatasaray liderlik koltuğunu gözüne kestirdi
Galatasaray liderlik koltuğunu gözüne kestirdi
GİRİŞ 29.09.2022 09:58 GÜNCELLEME 29.09.2022 10:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da artık tek gündem cumartesi günkü AdanaDemirspor deplasmanı. Milli ara öncesi çıktığı son maçta namağlup lider Konyaspor 'u mağlup ederek zirveye kurulan, ancak averajla koltuğu kaptıran Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez ligin yeni liderini gözüne kestirdi. Aynı puanda olduğu Adana Demirspor'un averajla gerisinde yer alan Galatasaray, bir kez daha lideri devirip koltuğu geri almanın hesapları içerisinde. Bu zorlu mücadelenin başka bir önemi daha var. Milli arada takıma sonradan katılan transferlerin toparlanmasını sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Adana deplasmanından sonraki haftayı da BAY geçecek. Böylece takımın önünde dinlenmek için yine 2 haftaya yakın bir süre olacak.

Detaylı analiz yaptılar

İşte bu araya hem lider hem de moralli girmek isteyen Galatasaray'da, Adana Demir deplasmanı öncesinde bir seferberlik havası var. Rakip analizini tamamlayan teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, zorlu mücadelenin taktik provalarına başladı. Milli oyuncuların dünkü antrenmanda takıma katılmış olması da Florya'da yüzleri güldüren bir başka detay oldu. Ayrıca Erden Timur'un bugünkü antrenmanda tesisleri ziyaret ederek, teknik heyet ve oyunculara destek vermesi bekleniyor.

Son kararını henüz vermedi

Adana Demir karşısında ilk 11'de birkaç değişiklik yapmayı düşünen Okan hocanın, son kararını vermekte zorlandığı da gelen haberler arasında. Forvette Icardi ile Gomis arasında, savunmada da Abdülkerim ile Emin arasında büyük rekabet yaşanıyor. Juan Mata'nın da en kötü ihtimalle yedek kulübesine girecek olması, Mertens'in formasını zorlayacak gibi görünüyor. Sol bekte de Aanholt ile Dubois arasında bir tercih yapılacak. Buruk'un bugünkü idmanda, sahaya sürmeyi düşündüğü 11'i deneyeceği de gelen haberler arasında. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • ERCAN64 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene ligi ilk 4 de bitirecek şampiyonluk çok zor. ama geçen seneyle kıyaslarsak buda gs için bir bşarıdır.
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocaya güveniyoruz ,Gs şampiyon İnşallah
    Cevapla
  • ŞanlıGS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda takımlarının elinden birşey gelmeyenler önce Adanademirspor'un maçı kazanacağı peşin hükmüne kapılmışlar, sonra da eğer Galatasaray kazanırsa diye de Belhanda ve Onyekuru maçı satacak diye Adanademirspor'a vurmaya kalkmışlar. Ne diyelim, insanın içi neyse dışıda o, fikri neyse, zikride o! Bizde "ŞİKE" olmaz! Biz Türkiye'nin en başarılı takımı şanlı Galatasaray'ız. Siz az ötede kendi aranızda eğlenin.
    Cevapla
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Alp54 1996 dan sonra ve şike davasında gsnin önünü açan hojalarının yanında.
    Cevapla
  • Alp54 1 yıl önce Şikayet Et
    Arif ve Hakan şükür nerde!
    Cevapla
  • Kalafatçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar rahat konuştuğuna göre onyekuru ve belhanda da işlem tamam!
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Adanadaki eski gsliler içten bi sabotaj yapmasa Adana Gs yi en az 3 ler.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    evet şu gençler maçı kalecinin topu kurtaracak mesafede elini çektiği maç ve 1-0 gs şampuan.
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayet mantıklı katılıyorum, sanki 6s yi bilmiyor bu millet.
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayet mantıklı biz gsnin malatya zalatlı ankaragücü ve gençlerbirliği maçlarınıda biliyoruz... şikeyi ülkeye getiren takımdır gs.
    Cevapla
  • OKN 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala adanadaki gs liler şike yapacak diyenler var. Hatırlatırım geçen yıl adanada ve istanbuldaki maçlarda bize gol atan KİRALIK gönderdiğimiz öz evladımız YUNUS AKGÜN DÜ. Yorum yazarken biraz mantıklı olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle