Galatasaray'ın 3. forması tanıtıldı!

Galatasaray'ın, bu sezon giyeceği 3. forma tanıtıldı. Sarı-Kırmızılı takımın yeni formasının tanıtımında Icardi, Sergio Oliviera, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz gibi isimler oynadı.

Galatasaray'ın 3. forması tanıtıldı!
Galatasaray'ın 3. forması tanıtıldı!
GİRİŞ 28.09.2022 12:04 GÜNCELLEME 28.09.2022 12:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray 22/23 Sezonu Alternatif Forma satışa çıktı. Sarı-Kırmızılı kulüp GsStore hesabından yaptığı paylaşımla formaların satışa çıktığını duyurdu.

Yapılan paylaşımda "Arkasında şanlı tarihi ile bu takım bizim. Haydi şimdi yeniden, hep bir ağızdan: #BirlikteKükre" ifadeleri kullanıldı.

Sarı-Kırmızılı takımın yeni formasının tanıtımında Icardi, Sergio Oliviera, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz gibi isimler oynadı.

Yeni beyaz forma sosyal medyada Galatasaray taraftarı tarafından büyük ilgi gördü. 

Diğer formalarda olduğu gibi beyaz forma da 799 TL'den satışa sunuldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Rofar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu formayı tasarlamak için o kadar çok uğraşmışlarki! Koca bir kulübün bir dizaynırı tasarımcısı modacısı olmazmı kardeşim forma bir kulübü sahada temsil eden ilk öğe. Bizde bir f. Terim vakası vardı adam aşçıya yemeğe çimlere peyzaja ağaçlara formaya güvenliğe herşeye karışıyordu.
    Cevapla
  • Erdi 1 yıl önce Şikayet Et
    T- Shirt ten farkı yok
    Cevapla
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi,,, bunun neresi güzel!!!!
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    herkesin kendi zevki birader
    Cevapla