Galatasaray'da çifte 11 sevinci

Süper Lig'e yeni transferleriyle iddialı bir başlangıç yapan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da, çifte 11 sevinci yaşanıyor.

Galatasaray'da çifte 11 sevinci
Galatasaray'da çifte 11 sevinci
GİRİŞ 26.09.2022 10:31 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da çifte 11 sevinci! Okan Buruk'tan mutlusu yok
Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'e yeni transferleriyle iddialı başlangıç yapan Galatasaray'da çifte 11 sevinci yaşanıyor. Milli arada oynanan İstanbulspor maçında süre alan futbolcuların performansı dikkat çekti. Sezon başında 13 transfer yapan Sarı-Kırmızılı takımda Okan Buruk rahatlıkla iki 11 birden kurabiliyor...

Galatasaray Okan Buruk yönetiminde yeni sezona sıfırlanmış kadroyla girdi. Sarı-Kırmızılı takımda transfer komitesi dünyaca ünlü yıldızların yanı sıra gelecek vâdeden isimleri de kadrosuna kattı.

İDDİALI TRANSFERLER

Galatasaray, Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Haris Seferovic, Leo Dubois, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Milot Rashica, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Mathias Ross ve Yusuf Demir'le sezonun en iddialı kadrosu konumuna geldi.

İKİ 11 RAHAT ÇIKIYOR

Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyen Galatasaray geniş kadronun avantajını yaşayacak. Teknik direktör Okan Buruk ideal 11'ini bulsa da özellikle İstanbulspor maçında Mata ve Barış Alper Yılmaz'ın performansları genç teknik adamın kafasını karıştırmış durumda. Yeni transferlerle kadro o kadar genişledi ki Sarı-Kırmızılı takımın kadrosundan iki 11 rahatlıkla çıkıyor.

İDEAL 11

Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Icardi

YEDEK 11

Okan Gocuk, Leo Dubois, Metehan (Emin Bayram), Ross, Kazımcan, Midtsjö, Berkan Kutlu, Mata (Yusuf Demir), Barış Alper Yılmaz, Rashica, Gomis

SEFEROVIC ZAYIF HALKA

Galatasaray'da bu sezon yapılan 13 transferden en zayıf hakla gibi gözüken İsviçreli golcü Haris Seferovic oldu. Okan Buruk'un yeterince şans verdiği 30 yaşındaki golcü performanslıyla beklentilerin altında kaldı. Toplam 6 maçta 353 dakika süre alan deneyimli ismin golü ve asisti bulunmuyor.

- Fanatik / Yakup Çınar

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kay 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis bıttı artık sanş a gol attı bıkac maç artık seferovıc oynamalı gomıs den hayırgekmez artık
    Cevapla
  • MİLLET 1 yıl önce Şikayet Et
    takım hep yabancı bilmesek türk demeyiz :)
    Cevapla
  • ALPASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Seferoviç zayıf halka değil biraz daha uğraşırsanız adam futboldan soğuyacak, şuan Icardiden çok çok iyi şans verin bence...
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Basın zorla Seferovic i istenmiyormuş gibi göstermeye çalışıyor. Galatasaray ödemiş parasını derdi medyaya düşmüş.Gomis sakatlansa 10 hafta yok deseler. Öteki transfer olsa gitse? hemen GS forvet aramalı yazacaklar.
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sol bek Dubois oynamalı Kerem yada Yunus yerine Barış’a daha fazla şans verilmeli forvet oynasa daha iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle