Feghouli'den kurtuluş yok! FIFA'ya şikayet etti

Galatasaray'ın Cezayirli eski futbolcusu Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Feghouli'den kurtuluş yok! FIFA'ya şikayet etti
Feghouli'den kurtuluş yok! FIFA'ya şikayet etti
GİRİŞ 26.09.2022 10:15 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sofiane Feghouli, FIFA'nın kapısını çaldı.

Cezayirli futbolcunun 5 sezonluk Galatasaray 31 Mayıs'ta sona erdi. Sabah gazetesinin haberine göre, kendisine Türkiye ve Avrupa'da takım bulamayan Feghouli, sarı-kırmızılı kulübü şikayet etti.

Habere göre yıldız futbolcu, FIFA'dan toplam 1.6 milyon Euro(28.5 milyon TL) talep ediyor.

'Ev kirasını istedi'

Burak Elmas döneminde sözleşmesi biten Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederken, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti.

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, bir anda Feghouli'nin gelen 1.6 milyon Euro'luk fatura şokunu yaşadı. 2017 yazında Galatasaray'a gelen 'Soso' lakaplı yıldız oyuncu, 2 şampiyonluğa katkı yaptıktan sonra düşüşe geçti.

Sofiane Feghouli Galatasaray'da ne yaptı?

2017 yazında West Ham United'dan 4.25 milyon euro'ya transfer edilen Sofiane Feghouli sarı-kırmızılı ekiple senelik 3.85 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Tecrübeli oyuncu Galatasaray'da geçirdiği 5 sezonda 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. 161 maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu 33 gol attı ve 31 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda Fenerbahce ile sürekli gündem olmus bir oyuncuydu sonra Fener vazgecti hemen GS devreye girip transfer etmisti. Fenerin GS ye böyle cok transfer kazigi var.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın ev kirası elektrik faturası apartman aidatına kadar sözleşmeyi hangi başkan yaptıysa ondan tahsil edilmeli
    Cevapla
  • Burhan. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yattığı yerden para kazandi kaliteli futbolu bile yoktu utanmadan dava açıyor haram olsun.
    Cevapla
  • Onurluolmaklazim 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden Faslı, Cezayirli, Fransız gibi tipi tipleri bu takıma almayın diyoruz. Bunlar kan emici sülükten başka birşey değil. Hem oynamaz, niye oynamıyorum diye isyan çıkarır. Oynatırsın, sahada yürür. Kovarsın gitmez, atarsın fifaya gider. Tek bir olumlu, şerefli, namuslu hareketlerini görmedik.
    Cevapla
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    ama gs nin işi bu kardeşim fransız cezayir fas biri sömürgeci diğeri sömürülen... gs lisesine kimler gidiyor kimler başkan olabiliyor bir araştırın derim. Belki anlarsınız ama anlasanız da fark etmez ülkenizin üstünde gördüğünüz için takımları sesinizi çıkartmazsınız.
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde şikayet edelim hep sakat numarası yaptı oynamadı. Utanmadan şikayet ediyor haram zıkkım olsun
    Cevapla
  • Burhan. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen işine bak fegholinin kuzenimisin nesin sözleşmesi varmış yerim o sözleşmeyi yatarak para kazanmak haram olsun sonuçta bizler store mağazalarından stad mac bilet paralarindan fazla ödeyerek alıyoruz bizim de hakkımız var tabiki.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    hayirdir kardas adamin sözlesmesi var ve ödenmeli neden zoruna gidiyor kimin hakkini kime haram ediyorsun bidaha düsün yada baskan ödesin borcu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle