Yusuf Demir'e Trabzonspor maçına bilet aldılar

Türkiye Cumhuriyeti kimliği geçtiğimiz günlerde sızdırılan Yusuf Demir'in TC kimlik numarası girilerek Trabzonspor passoligi olduğu anlaşıldı.

Yusuf Demir'e Trabzonspor maçına bilet aldılar
Yusuf Demir'e Trabzonspor maçına bilet aldılar
GİRİŞ 25.09.2022 10:48 GÜNCELLEME 25.09.2022 10:48
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Son günlerde spor kamuoyunda Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması tartışması devam ediyor. TFF'nin statüsüne göre başka bir milli takımı seçen oyuncunun yerli olarak oynayamıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başka takımlarda Türkçe bilmeden yerli statüsünde oynayan oyuncuların olduğunu, Yusuf Demir'in Türkçe bildiği halde yerli olarak görülmediğini eleştirerek bu statünün değişmesi gerektiğini söylemişti.

Yaşanan bu gelişmelerden bağımsız olarak ilginç bir gelişme meydana geldi. Yusuf Demir'in geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sızdırılan kimliğinden TC kimlik numarasını alan taraftarlar, Passolig'e girerek oyuncuya bilet almak istediler. Ancak ilk etapta şoka uğradılar. Çünkü Galatasaray Passolig'i yoktu. Bunun ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş 'ı denediler. Buradaki denemeler de başarısız oldu. Trabzonspor'dan almak istediklerinde ise gözlerine inanamadılar. Yusuf Demir'in Trabzonspor Passolig'i vardı. Taraftarlar, bunun üzerine 1 Ekim'de oynanacak olan Kayserispor - Trabzonspor maçına bilet aldılar.

Konuyu Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum, köşesine taşıdı.

İŞTE TAHİR KUM'UN YUSUF DEMİR'LE İLGİLİ O KÖŞE YAZISI:

Passolig’in sistemine giren taraftar, Yusuf Demir’in TC kimlik numarasını yazıp, başlıyor denemelere... Sırayla Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ı yazıyor, hiçbiri olmuyor. Ve sonra bingo; Trabzonspor’dan Passolig kartı olduğu ortaya çıkıyor. Hemen bordo mavililerin 1 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına bilet alıyor.

Bizim Yusuf Demir meselesini uzatmak gibi bir derdimiz yok. Ama kulüp başkanından hocasına, yöneticisine, gazetecisine ve hatta taraftarına dek uzattıkça uzatıyorlar. Gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Son olarak elime öyle bir belge geçti ki, akıl alır gibi değil. Birileri, Galatasaray’da forma giyen Avusturya Milli Takımı oyuncusu Yusuf Demir’e Trabzonspor maçından bilet almış. “Olur mu öyle şey?” demeyin, bal gibi olmuş işte...

SIRAYLA 3 BÜYÜKLERi DENEMiŞ

Bir şahıs, bir şekilde Yusuf Demir’in TC kimlik numarasını öğreniyor ve Passolig’in sistemine girip başlıyor denemelere... Amaç; Passolig kartı var mı yok mu, onu öğrenmek. Yusuf’un TC kimlik numarasını yazıp, sırayla Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’dan Passolig’i var mı diye bakıyor. Üçü de olmuyor ve sonra bingo; Trabzonspor’dan Passolig kartı olduğu ortaya çıkıyor. Hemen Trabzonspor’un 1 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına bilet alıyor. İnanmayan varsa, elektronik biletin görüntüsü yan tarafta! Biz de bu vesileyle, sadece TC kimlik numarası ile Passolig’in sistemine rahatça girip çıkılabildiğini öğrenmiş olduk.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    "Muslera 10 yıldır Türkiye'de, sayısız maça çıktı, gözümüz alıştı. Bakanları sorsan kimse bilmez, muslerayı herkes tanır. Musleranın yerli statüsünde olmazı lazım."
    Cevapla
  • Aytaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş beleş muhabbet
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar ayrıntı bildiğine göre kendi yapmış gs düşmanı tahir efendi. oyuncu trabzonsporlu olsa ne olacak ya içinde patlasın tahirrr adam gs'ın oyuncusu .çocuğu tahir
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk Avusturya milli takımını seçmiş mi? Seçmiş. Mesele bitmiştir, tartışmaya kapalı. Hayde dağılın
    Cevapla
  • CAN BAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir gayet de normal bir durum Yusuf Teabzon doğumlu ve gönlüde Trabzonspordan yana olabilir Emre Belezoğlu da Fenerbahçeliydi ama Galatasarayda oynadı ve hakkını verdi Bunlar doğal ve doğal karşılanır Şayet şike yapar ya da oynamazsa o zaman konuşulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle