Galatasaray'da ayrılığa izin yok!

Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız stoperi Nelsson'a Everton başta olmak üzere birçok takımın ilgisi devam ediyor. Ancak Okan Buruk satışa da ayrılığa da kapıları kapattı.

Galatasaray'da ayrılığa izin yok!
Galatasaray'da ayrılığa izin yok!
GİRİŞ 25.09.2022 09:44 GÜNCELLEME 25.09.2022 09:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli ara devam ederken Galatasaray 'da tek gündem takımdaki birlikteliği daha iyi hale getirebilmek. Bu doğrultuda büyük mesai harcayan teknik direktör Okan Buruk'un istediği en önemli şey de oyuncu grubunun aile ortamını yakalaması ve yenilerin adaptasyonunun hızlanması. Yönetimle de bu konuda sık sık istişare içerisinde olan başarılı hoca, Nelsson'la ilgili de düşüncesini net şekilde ortaya koydu. İsmi Everton başta olmak üzere birçok takımla anılan ve ocakta transfer olma ihtimali yüksek olan yıldız stoper için kesin olarak sezon sonu beklenecek. Buruk, Nelsson için astronomik rakamlar gelmediği sürece tavrını koydu. Sadece Nelsson da değil takım içerisinde mutsuz olduğu konuşulan ve ara transferde ayrılacağı iddia edilen Seferoviç için de düşünce aynı.

Toplantılarda işliyor

Şampiyonluk yolunda takımda herkesin mutlu olmasını isteyen ve tek düşüncenin bu hedef olmasını talep eden Okan Buruk'un her iki isme de kapıları kapattığı belirtildi. Icardi transferi sonrası şans bulamayacağını düşünen Seferoviç'in düşüncesinin Buruk'la yapılan bu görüşmeler sonrası değiştiği ifade edildi. Takımla yaptığı toplantılarda da sık sık bu konuya vurgu yapan Buruk, herkesin üst düzeyde kalmasını ve şansa hazır olmasını istiyor.

Yusuf Demir'e koruma kalkanı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yusuf Demir'in oluşan gündemden etkilenmemesi adına harekete geçildi. Genç yıldız adayıyla da Milli Takım dönüşü görüşülecek ve bu doğrultuda gelecek sorulara cevap vermemesi istenecek. Yusuf'un sadece saha içi performansıyla anılmasını isteyen yönetimin Milli Takım konusunu tamamen kapattığı ifade edildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nelson'un oyun kuruculuğu,topu oyuna sokuşu o kadar isteksiz ve de rahatsız edici ki; mevsimler geçiyor, nefret ediyorsunuz. Paralel pas, kaleciye geri pas. Òyle maçlar olduki en çok topla buluşan, en çok pas atılan Muslera. İstatistik varsa görmedim ama, Süper ligde en fazla geri pas atılan kaleci de Muslera muhtemelen. Dikkatlice bakmalarını öneririm övgü dizenlere.
    Cevapla
  • İlhan soyaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim görmediğimiz şeyleri görenler var adam daha genç
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Nelson iyi oyuncu kalmalı
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Demir konusunda A Milli Takımımıza alamayan kaçırtan zarara uğratan futbolcudan anlamayan Şenol Güneş ve Tolunay’a üstelik birde hem suçlu hem güçlü açıklamalarına çok kızdım
    Cevapla
  • Hameldon 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş. Adamsın adam açikladı farkındaysan Ferdi kadı oglunun peşinde aylarca uğraştılar. En önemlisi. Gs ye gelmeseydi bu kadar ilğilenirmiydiniz
    Cevapla
  • Özel biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ee adama 12 milyon veriyorlar versin 20 milyon nasıl gönderirler yalan haberlere itibar etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle