Galatasaray'da Juan Mata'ya yoğun program

Transfer döneminin önemli bombalarından biri olan Juan Mata’ya idman eksiğini kapatmak için yoğun program uygulanıyor. Teknik ekip, İspanyol 10 numarayı Milli aradaki çalışmalarla Adana Demirspor maçına hazır hale getirmek istiyor.

Galatasaray'da Juan Mata'ya yoğun program
Galatasaray'da Juan Mata'ya yoğun program
GİRİŞ 22.09.2022 10:52 GÜNCELLEME 22.09.2022 10:52

Milli arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, takımın son transferlerinden Juan Mata’yla özel olarak ilgileniyor. Diğer transferlere göre daha fazla idman eksiği bulunan deneyimli oyuncu için özel bir çalışma programı uygulayan Buruk’un, İspanyol 10 numarayı Milli arada göreve tamamen hazırlamayı planladığı kaydedildi.

Manchester United’daki macerasını tamamlaması sonrasında sadece bireysel idmanlarla yeni sezona hazırlanan 34 yaşındaki futbolcunun, eksiklerini kapatıp forma yarışına kısa sürede dahil olması bekleniyor.

Juan Mata, özel idmanlarla açığını kapatıp takım arkadaşlarının seviyesine gelmeyi amaçlıyor.

Öte yandan teknik direktör Okan Buruk’un, Icardi’ye de Adana Demirspor maçında ilk 11’de görevlendirmek için yoğun mesai uygulattığı kaydedildi.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.