Hasan Şaş'tan sürpriz karar! "Artık futbol yok"

Galatasaray'da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Hasan Şaş yaptığı açıklama ile futbolla bir daha ilgilenmeyeceğini duyurdu.

Hasan Şaş'tan sürpriz karar! "Artık futbol yok"
Hasan Şaş'tan sürpriz karar! "Artık futbol yok"
GİRİŞ 21.09.2022 20:08 GÜNCELLEME 21.09.2022 20:10
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan sonrasında görevinden ayrılan Hasan Şaş geçtiğimiz günlerde Florya'yı ziyaret etmişti. Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.

GÖREVİNDEN AYRILMIŞTI

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, 2020 yılında görevinden ayrılmıştı. Şaş, paylaşımında, "Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın." ifadelerini kullanmıştı.

Ayrılığıyla ilgili çeşitli iddialara atılsa da en büyük neden olarak Albert Riera'nın teknik kadroda düşünülmesi olmuştu. Şaş'ın ayrılığı sonrası İspanyol isim Fatih Terim'in ekibine katılmıştı. Terim'in ayrılığı sonrasında kulüpte kalmaya devam eden Riera sonrasında Olimpija Ljubljana takımının başına geçmişti.

ŞAŞ FLORYA'DA

Uzun süredir takım çalıştırmayan Hasan Şaş, geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımı ziyaret etti. Okan Buruk'un yönetimindeki antrenmanı izleyen Şaş, sarı-kırmızılı isimlerle buluştu.

OKAN BURUK VE CENK ERGÜN İLE BULUŞTU

İdmanda Okan Buruk ile sohbet eden Şaş, Cenk Ergün ile yan yana pozunu paylaşmıştı. Metin Oktay, ölümünün 31. yıl dönümüne denk gelen ziyareti için Galatasaraylı antrenör paylaşımında "Tam gününde, Florya Metin Oktay Tesislerindeyiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullanmıştı.

HASAN ŞAŞ: ARTIK FUTBOLLA İLGİLENMİYORUM

Uzun süredir sessizliğini koruyan ve futbola dönüp dönmeyeceği merak edilen Şaş kısa bir açıklama yaptı. Takvim'e konuyla ilgili konuşan eski Galatasaraylı futbolcu şu ifadeleri kullandı: "3 yıldır futbol camiasına çok uzağım. Artık futbolla ilgilenmiyorum ve futbolla ilgili de bir kariyer planlamıyorum. Bu nedenle hiçbir yerde futbol konuşmuyorum, bundan sonra da konuşmayacağım."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 60
  • vatan sever.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok boş , gereksiz yorumlar yapılmış,beyler adam parasını kazanmış,beğenmesenizde kariyerinide yapmış ve noktalamış...Bu saatten sonra adamı yerin dibine soksanız ne yazar...HERKES İŞİNE BAKSIN...FUTBOL KONUŞMAK ,ELEŞTİRİSİNİ YAPMAK KARIN DOYUMUYOR..EKMEĞİNİZE yada kendi KARİYERİNİZE BAKIN...İZLEYİP VAKİT GEÇİRMEK DIŞINDA BANA FAYDASI OLMAYAN İŞLERLE UĞRAŞMAYIN....derim..Hepinize Hayatta BAŞARILAR..
    Cevapla
  • vatan sever.. 1 yıl önce Şikayet Et
    çok seviyorsan geyik yapmayı ....geyiğe DEVAM ET....O ZAMANI ÇOK ARAYACAKSIN.. DELİ ADAM..Benim zoruma gidecek bir şey yok... 60 yaşında bir piri fani olarak.. gençlere tavsiyemdi...senin gibi geyiklere değil..
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    ekmeğimdeyim zaten , oturduğum yerden "geyik" yapıyorum, zor gelen ne oldu size acaba...
    Cevapla
  • Ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi önce ahlaklı ve davranışları ile iyi örnek olmak lazım. Sen bunları beceremedin.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın lan "çoluk çocuğa kötü örnek etmeyeceksin kendini" tebrik ederim.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık fotbol yoksa asli işine döne bilir MAFYALIK.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Tanman ve Ergün Penbe gibi efendi olsaydı tüm taraftarların sevgi ve saygısını kazanırdı. Çirkefliği ile fanatik gs lılardan başka kimsede olumlu iz bırakmadan futbol tarihinin çöplüğünde hak ettiği yere gitmiş oldu. Anca gidersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle