Vedat Muriqi'den Yusuf Demir açıklaması! "Adam Türk oğlu Türk"

Vedat Muriqi, hangi statüde oynayacağı merak konusu olan Yusuf Demir için "Yusuf Demir olayı çok saçma geliyor. Adam Türk oğlu Türk." dedi.

Vedat Muriqi'den Yusuf Demir açıklaması! "Adam Türk oğlu Türk"
Vedat Muriqi'den Yusuf Demir açıklaması! "Adam Türk oğlu Türk"
GİRİŞ 20.09.2022 22:43 GÜNCELLEME 20.09.2022 22:44
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Doğum yeri Avusturya olan ve milli takım seçimini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullanan Yusuf Demir'in Türk oyuncu olarak oynaması için Galatasaray Yönetimi, TFF ile temasa geçmişti.

Okan Buruk: Bu kuralın değişmesi gerekiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Yusuf Demir, Türk oğlu Türk. Ailesi Türk, Türkçe konuşuyor ama buraya yabancı olarak geliyor. Bu kuralın değişmesi gerekiyor." demişti.

Vedat Muriqi'den Yusuf Demir sözleri

Bir dönem ülkemizde Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formalarını giyen ve şu anda La Liga ekiplerinden Mallorca'da top koşturan Vedat Muriqi de bu konu ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

L1 Üçgen'e açıklamalarda bulunan Muriqi, "Benim için Yusuf Demir olayı çok saçma geliyor. Adam Türk oğlu Türk, Avusturya da doğması, Avusturya Milli Takımında oynaması bence bir sorun teşkil etmemesi etmiyor. " dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 50
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan kardeş kural şimdi mi aklına geldi, bilmiyor muydun, safmısın, yoksa ya tutarsa yedirebilirsek mi diyorsun. Hadi ordan ulen
    Cevapla
  • Asd 1 yıl önce Şikayet Et
    Bendende sana hadi ordan ulen adam zaten bilinerek alındı neymiş Avusturya milli takiminda oynamiş ferdi oynamamiş türk stadusunde bu yabancı statüsünde adamın turkluğunu federasyonmu belirliyor saçma kural değişmeli bence
    Cevapla
  • Gs’li 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence ferdi Kadıoğlu, Emre mor, colin kazım, Tiago çukur jimi durmaz vb. Bunlardan daha yerli ve milli bir duruşu var. Fakat başka bir ülkenin milli takımını tercih etmesini doğru bulmuyorum. Türkiye ye hizmet etmek Avusturya milli kamıyla elde edeceği kariyerden çok daha şereflidir.
    Cevapla
  • Sarı-Lacivert 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanında doğru tercih yapsaydı daha önce a Milli takımı seçme şimdi Galatasaray'a gelince yok şöyle yok böyle kusura bakmayın oyun başladıktan sonra Kural değişmez
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Emriniz olur ey GS liler, hemen bu kuralı kaldıralım. Sizi gidi çakallar.
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut türk niye alman milli takm oynuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle