Juan Mata İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın Manchester United'dan kadrosuna kattığı İspanyol yıldız Juan Mata İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 08.09.2022 10:51 GÜNCELLEME 08.09.2022 12:11
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı İspanyol Juan Mata İstanbul'a geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusuyla 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Havaalanında GSTV'ye açıklamalarda bulunan İspanyol futbolcu, "Çok mutluyum. Çok umutlu ve hevesliyim. Diğer takım arkadaşlarımın buraya geliş görüntülerini izledim. Onlarla tanışıp, beraber oynamak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Juan Mata son olarak Manchester United forması giyiyordu. Mata sağlık kontrolünden geçtikten sora resmi sözleşmeye imza atacak.

2 milyon Euro'nun altına indi

34 yaşındaki İspanyol futbolcu, sarı-kırmızılı ekipten 8 milyon Pound yıllık ücret talep etti. Erden Timur'un pazarlıklarının ardından Mata, talep ettiği yıllık ücreti 2 milyon Euro'nun altına indirdi. Pazarlıklar sonrası anlaşma sağlandı. James Rodriguez yerine Galatasaray tarafı 34 yaşındaki Juan Mata'yı tercih etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Kulübünün Resmi İnternet sitesinde paylaştığı Türkiye Haritası NEDEN ÖRTBAS EDİLDİ.
    Cevapla
  • River 1 yıl önce Şikayet Et
    8 milyondan 2 milyona düşmüş!
    Cevapla
  • CİMBOMLU PAŞAAA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç. Daha son 5 transferimiz duymadığı halde... ERDEN TİMUR a ne para harcadın beeeee Demekle ne denli kudutduğunu canlı yayında izlemek nasip oldu ya..... Büyük adamsın ERDEN TİMUR...
    Cevapla
  • Kasımpaşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekliler ordusu,yattığın yerde bol kazanç mata...
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim döneminde neden bu tür transfer ler yapılmıyor acaba Terim ne de olsa oynatır mantığı Bu takımı fatih terime verin Bencede sanki terim için kuruluyor bu takım
    Cevapla
  • Ak Partili 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen ihtiyarlar kulübü oldu.Yazık bir yıl boşa gidecek.Bu kadro kazara şampiyon olsa bile boş.Futbol kulüpleri cari açığı artırmak için gayret ediyorlar. Kulüp yöneticileri hem kâra hemde zarara ortak olsalar bu kadar basit transferler yapmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle