Galatasaray'dan skandal harita paylaşımı! Marmara Bölgesi ve KKTC...

Galatasaray’ın transferleri açıklamaya çalıştığı görselde paylaşılan Türkiye haritasında, Marmara bölgesi ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin farklı ülke toprağıymış gibi farklı renkte kullanılması sosyal medyada tepki çekti.

Galatasaray'dan skandal harita paylaşımı! Marmara Bölgesi ve KKTC...
Galatasaray'dan skandal harita paylaşımı! Marmara Bölgesi ve KKTC...
GİRİŞ 08.09.2022 09:54 GÜNCELLEME 08.09.2022 09:57
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın transferleri açıklamaya çalıştığı görselde paylaşılan Türkiye haritasında, Marmara bölgesi ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) farklı ülke toprağıymış gibi farklı renkte kullanıldı.

Galatasaray'ın paylaştığı harita sosyal medyada tepki çekti. İşte o paylaşım:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 147
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi yakalmışsınız .yakalayan kardeşlerimize helal olsun
    Cevapla
  • katibb 1 yıl önce Şikayet Et
    gereği yapılsın.. takımı falan umurumda değil.. failinin kim olduğu açıkça ortaya konup harita nasıl boyanıyor öğretilmeli..
    Cevapla
  • Aslan 052 1 yıl önce Şikayet Et
    kasıtlı olduğunu düşünüyorum, Bunu şiddetle kınıyorum derhal faili bulunup cezalandirilmali
    Cevapla
  • DERVİŞBABA 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatta kurtuluş savaşı ve İstanbul un işgalinde Galatasaray Lisesi'nin düşman Fransız askerlerine verdiği moral eğlencesini görün, Fransız komutanın içip içip beyaz ata binerek Fatih Sultan Mehmet hana hakaretini okuyun
    Cevapla
  • DERVİŞBABA 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Fransa Cumhurbaşkanı parasıyla kurulmuştur. Görevi: Osmanlının çöküşünü hızlandırmak. Roma ve Bizastan buyana dünyanın her yerinde gizli tapınakçı yapılanması olan LİONS (aslan) örgütüdür. Türkiye distribütörü de GALATASARAYdır. Kusura bakmayın arkadaşlar ama gerçek bu. Önce derinlemesine araştırın göreceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle