Icardi Galatasaray için İstanbul'da

Galatasaray'ın kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 07.09.2022 23:39 GÜNCELLEME 08.09.2022 00:55
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.



Icardi İstanbul'a geldi

Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel uçakla İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan Arjantinli futbolcuyu çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. 29 yaşındaki futbolcu, taraftarların istediğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla daha sonra kendilerini bekleyen araçla alandan ayrıldı ve kalacakları otele hareket etti.



50 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Serie A devi Inter'de sergilediği performansla Avrupa futbol piyasasında ünlenen Icardi, 2020 yazında 50 milyon Euro'ya Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.

Arjantinli santrfor, Fransa kariyerinde 92 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 38 gol attı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tence dibin kara senin ki benden kara hesabı kendi kulübünü görmeyenler Galatasaray'a çamur atmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi transfer.bu transferden bağımsız olarak şunu görmek lazım, gese yaşlanıyor
    Cevapla
  • YAŞAR DOLU 1 yıl önce Şikayet Et
    85 milyonluk ülkede Bu paraların yarısını gençlere harcasanız dünyaya futbolcu satarsınız. Yazık bu paralara. Bence yabancı futbolcu oynatma Türkiyede yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Baronlar izin vermez Türk ligi ama yabancilar oyniyacak
    Cevapla
  • deli 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu futbolcular top oynamaya değil tatile gelmisler karısı diyorki ben 7 kere istanbula geldim türkiyeyi seviyorum diyor külup ise onlara bolbol para ve bebekde boğaz manzaralı ev bu futbolcu sahada fos cıkarsa külup iflas etmiş olacak
    Cevapla
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Mata yaş 34 Mertens yaş 35 Gomis yaş 38 Seferovic yaş 30 Muslera yaş 36 Icardi 29 Con con bu doymuş ve yaşlı ekibi kaç sene besler.. ! Gitti avrolar, yazık bari genç oyuncuları getirselerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle