Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Mata Galatasaray'da

Galatasaray, Yusuf Demir, Mathias Ross, Rashica ve Mata'nın transferleri için oyuncular ve kulüpleriyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

GİRİŞ 08.09.2022 02:05 GÜNCELLEME 08.09.2022 10:35
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen Yusuf Demir'in transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Yusuf Demir bu sezon Barcelona formasıyla 9 resmi maçta süre aldı. Genç futbolcu bu maçların 3'üne ilk 11'de başlarken 6'sında sonradan oyuna girdi.

La Liga'da 6, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maça çıkan Yusuf Demir gol ya da asist katkısı sunamadı.

Galatasaray'dan bir KAP daha

Galatasaray, Mathias Ross Jensen'in transferi için Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

21 yaşındaki futbolcu bugün İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak

Milot Rashica'da açıklandı

Galatasaray, Milot Rashica'nın geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Juan Mata Galatasaray'da

Son olarak Manchester United forması giyen Juan Mata, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giyecek.

Galatasaray transferi resmen duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

2 oyuncu İstanbul'a geldi

Mauro Icardi'yi İstanbul'a getiren sarı-kırmızılı ekibin görüşmelere başladığını açıkladığı diğer iki isim olan Yusuf Demir ve Mathias Ross Jensen de İstanbul'a geldi.

Yusuf Demir'i taşıyan ve Viyana'dan kalkan uçak saat dün 23.55'de İstanbul Havalimanı'na geldi.

Jensen'i taşıyan ve Kopenhag'tan kalkan uçak ise 00.00 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. İki oyuncu da İstanbul'da oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

Sarı-kırmızılı ekibin bugün iki oyuncunun transferini resmiyete kavuşturması bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 85
  • keamu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar çok oyuncu alınınca bunlar denenip iyi olanlar seçilir çoğusu başka takımlara kiralık verilir diye düşünüyorum. Çünkü kadro çok genişledi.
    Cevapla
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden geldi tatilden ise transferinde oynanmiş aylari ücretinden düşülüyor değilmi
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Harita ne oldu
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerli olarak çok sevindim.Ali koç içine etti derken diğer kulüplerin kayıtsız kalmayıp aptalca transfer çılgınlığı içimi rahatlattı.Mali borç şampiyonluk yarışında yalnız değiliz.
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kemer sıkma politikası yaparken bizler ne kadar savurganiz yazık çok yazık. Yunus Akgün geçmiş olsun! Geçmiş olsun yıldızı parlayan Türk gençleri geçmiş olsun.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle