Galatasaray, James Rodriguez'le anlaştı! Kulübüne resmi teklif

Galatasaray, her konuda anlaşmaya vardığı James Rodriguez'i kiralamak için kulübü Al-Rayyan'a resmi teklifte bulundu.

GİRİŞ 07.09.2022 14:59 GÜNCELLEME 08.09.2022 09:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılılarda transferin kapanmasına kısa bir süre kala çalışmalar hızı kazandı. Cimbom, James Rodriguez'i kiralamak için Al-Rayyan'a teklifte bulundu.

Galatasaray'ın, dünyaca ünlü oyuncu James Rodriguez ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray, Al Rayyan'da 6 milyon euro kazanan Kolombiyalı 10 numara için kulübüne maaşının 2 milyon eurosunu ödemeyi teklif etti. Al Rayyan ise Galatasaray ile yarı yarıya maaş paylaşımı yapmak istiyor. Görüşmeler sürüyor.

JAMES RODRIGUEZ KİMDİR?

12 Temmuz 1991 tarihinde Kolombiya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Envigado altyapısında başladı. Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih ve Everton gibi takımların formalarını giydi. 2021 yılında Katar Ligi takımlarından Al Rayyan'a 8 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Kolombiya Milli Takımı ile çıktığı 86 karşılaşmada 24 gole imzasını attı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro... James Rodriguez, 10 numara mevkisinde forma giyiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Haci bekir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Imzalar imzalamaz bilmem ama adamda botox var bana mi oyle geliyor
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım... Çilek üstüne çilek...
    Cevapla
  • Yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplayın çöpleri, sokağa atılacak para bol zaten.
    Cevapla
  • Ahmet sr 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin çöp dediğin adam Dünya yildizi
    Cevapla
  • sdc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımlar ne yapıyor sahaya 22 kişi mi çıkacaklar bir sürü adamı topluyorlar nerde oynatacaklar hepsi de aynı alıp sezona girmeden geri gönderenler de var bizim paramızla bol keseden harcıyorlar bu işin bir denetimi olmalı
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yönetime kimi bulursanız getirin en azından şanımız olur namımız yürür... öylede batağız böylede... öylede Ümraniyesporla oynuyoruz böylede...atın ölümü arpadan olsun devam...3 5 7 milyon ne varsa verin...biz formalara 2bin biletlere 1 bin 5 bin 10 bin veririz nasılsa....re re re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray çim bom bom
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle