Yeni transfer Seferovic'e AEK talip oldu!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Haris Seferovic'e Yunan ekibi AEK'nın talip olduğu ortaya çıktı.

Yeni transfer Seferovic'e AEK talip oldu!
Yeni transfer Seferovic'e AEK talip oldu!
GİRİŞ 07.09.2022 10:56 GÜNCELLEME 07.09.2022 21:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Transferin bitimine 2 gün kala kadrosunu en az 3 futbolcuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray'da sezon başında kadroya dahil edilen yıldız isim Seferovic'e talip çıktı.

Matteo Moretto'nun haberine göre Galatasaray'da gol yollarında etkili olamayan ve son maçta Gaziantep FK karşısında 11'deki yerini Gomis'e kaptıran Haris Seferovic'e AEK talip oldu.

Galatasaray ile henüz resmi bir maçta gol atamayan yıldız oyuncu Kasımpaşa ile oynanan özel maçta Galatasaray adına ilk golünü atmıştı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen satin elde kalmasin
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen satın
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisi Benfica'da. Oyuncunun zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmemesi adına gönderilmesi mantıklı hamle olur. Lakin Benfica ve oyuncuyu ikna etmek şartıyla.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisi Benfica'da. Bence zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmama adına oyuncu ve Benfica ile anlaşılıp verilebilir.
    Cevapla