Gomis ve Seferovic galibiyeti değerlendirdi!

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Gomis ve Seferovic galibiyeti değerlendirdi!
Gomis ve Seferovic galibiyeti değerlendirdi!
GİRİŞ 06.09.2022 00:03 GÜNCELLEME 06.09.2022 00:38

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, kendi sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.

Sarı-kırmızılı takımın gollerini 36'ncı dakikada Gomis ve 90+1'inci dakikada Kitsiou kendi kalesine attı. Deplasman ekibinin golü ise 27'nci dakikada Sagal'dan geldi. Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, 45'inci dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. 

Gomis: "Galatasaray için her şeyi vermek istiyorum"

Karşılaşmanın ardından konuşan Bafetimbi Gomis, "Sene başından beri taraftarlarımız hep yanımızda oldular. Geçen sene çok farklıydı, bu sene daha farklı yola devam ediyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu forma için savaşmaya devam edeceğiz. Çok mutluyum. 3 sene sonra geri geldim ve tekrar burada oynuyorum. Yaşımla beraber çok kolay olmasa da Galatasaray için her şeyi vermek istiyorum. Galatasaray gibi duyguları size çok fazla veren bir takımda oynadığım için çok şanslıyım" diye konuştu.

Seferovic: "Yapmamız gerekeni yaptık"

İkinci golde pozisyonun içindeki kahraman olan Haris Seferovic, "Gol atmak çok önemliydi. Takım olarak 3 puanı aldık ve hep birlikte en iyi şekilde gerçekleştirdik. Kırmızı karttan sonra zor bir karşılaşmaydı ancak yapmamız gerekeni yaptık ve 3 puanı aldık. Takım olarak yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. Her hafta üstüne koyarak devam ediyoruz. Hem takım hem ben daha iyi olacağım. Bu akşam en önemlisi 3 puandı"" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.