Sofiane Feghouli El Ahly ile anlaşmaya yakın!

Galatasaray ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Süper Lig'de çeşitli takımlarla görüşen ancak anlaşamayan Sofiane Feghouli'nin El Ahly ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Sofiane Feghouli El Ahly ile anlaşmaya yakın!
Sofiane Feghouli El Ahly ile anlaşmaya yakın!
GİRİŞ 04.09.2022 12:08 GÜNCELLEME 04.09.2022 12:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile şampiyonluklar ve kupalar kazanan Feghouli'nin yeni takımı merak konusuydu. Cimbom ile sayısız başarılar kazanan Feghouli için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Sarı kırmızılılardan ayrılmasıyla beraber Feghouli, Süper Lig takımlarıyla görüşmüştü. Yıldız oyuncu, bir dönem Başakşehir ve Beşiktaş ile temas halindeydi.

Her iki takımla da anlaşamayan Feghouli'nin yeni durağı belli oluyor.

Yıldız oyuncu için Suudi basını, önemli bir gelişmeyi okuyucularına aktardı. Aktarılan bilgilere göre Sofiane Feghouli, El Ahly ile görüşmelere başladı.

Cezayirli yıldız için Suudi kulübünün önemli aşama kaydettiği ifade edildi. Bununla beraber haberde, transfere kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Şaban 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Galatasarayda değil. Kalitesi düşük, istikrarsız bir oyuncuydu.
    Cevapla
  • Maho 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz.Deniz. Arabistan keriz böyle devam edin fazla demez bir yıl sonra geri gelir
    Cevapla
  • Ergün Demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya sizi bari yapmayın haber olsun diye kimmişki sayısız başarılar kazanmış geldi istediğinde 3 maç oynadı aldı parasını , şimdi de siz parlatıyorsunuz.Kendi evlatlarımız için haber yapın.
    Cevapla
  • Paragöz 1 yıl önce Şikayet Et
    Herif defol git bu ülkeden takımın en lazım olduğu dönemde sattın
    Cevapla