TFF'den sonra Galatasaray Adası'na da silahlı saldırı

Galatasaray, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na ateş açıldığını açıkladı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı.

GİRİŞ 03.09.2022 16:38 GÜNCELLEME 03.09.2022 18:12
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Galatasaray Adası'na dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, bir camın kırıldığı belirtildi.

Kulüpten yapılan bilgilendirmede, herhangi bir can kaybının yaşanmadığı ifade edilirken, olayda adanın çevresindeki camlardan birinin kırıldığı belirtildi. Yaşanan bu konuyla ilgili çalışmaların başlatıldığı açıkladı.

Dursun Özbek: Galatasaraylılara ve spor ailesine geçmiş olsun

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bütün Galatasaraylılara ve spor ailesine geçmiş olsun. Bundan önce de TFF'ye yapılan bir saldırı oldu, peşinden buraya bir saldırı. Türk spor basınında yapılan bazı özensiz haberlerin, işleri nereye getirebileceği konusunda dikkat çekmek istiyorum. Lütfen dikkatli olalım. Bu kişilerin belli ki Türk sporuyla alakalı sıkıntıları var. Sorunları böyle çözmeye çalışıyorlarsa bir sonuca varamayız. Basının çok dikkatli olmasını diliyorum. Hepimize çok geçmiş olsun..."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim Öncesi Zalim teşarenları araçılıyla Ülkemiz üzerinde Oyun Oyamaya devam Ediyor Aklınca,her alama dokunacaklar ülkemiz üzerinde Seçime kalmadan darbe yapacaklar akıllarınca,Fetö deneni durumu ortada Fena Çarpar Mevla,Kollay değil Öyle Bu topraklarda Enbiyalar, Evliyalar Var,Hakkı savunanlarla Uğraşmayın Hak Teâlâ Bir Çarparpar Sonunu düşünemiyorum,birileri Çarpılcak Hak,batıl Mevzusu dünya kurulduğundan beri böyle,REİS Ümmeti Muhammed dertlisi Boşuna Uğraşıp Sonunuzu Hazırlamayın,Mevla Nurunu Tamamlayacaktır (Saff Süresi 8. Ayet).
    Cevapla
  • Yusuf bey 1 yıl önce Şikayet Et
    boş ada yansa ne olur sanki. kimseye bir zarar gelmemiş nasıl olsa. hiç mağduruzu oynamayın. bizim takım otobüsümüz kurşunlandı bu kadar tepki vermediniz .
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargılama kaldırılmalı.( özellikle silah kullanılan ve şiddet içeren olaylarda)
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    GS burdan mağduriyet çıkarmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Ccvcc 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin kafana sıksınlar inşallah
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be! Bu nasıl kafa böyle.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanmak zor,ifadede sarhoştum diyenleri serbest bırakıyorlar atın içeri konuşturun belliki bir amaca hizmet ediyorlar,arkalarında başka güçler var.Bunlar sadece köpekliğini yapıyorlar belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle