Omar'dan şaşırtan istek! Galatasaray büyük fedakârlık yapmıştı

Omar, kalan 1 yıllık sözleşmesini feshetmek isteyen Galatasaray yönetiminden bu sezonki alacaklarının tamamı olan 1.4 milyon Euro’yu istedi.

Omar'dan şaşırtan istek! Galatasaray büyük fedakârlık yapmıştı
Omar'dan şaşırtan istek! Galatasaray büyük fedakârlık yapmıştı
GİRİŞ 01.09.2022 10:20 GÜNCELLEME 01.09.2022 22:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yeni transfer edilen Leo Dubois ve sezona çok iyi başlayan Sacha Boey’un ardından sağ bekte üçüncü oyuncu durumuna düşen Omar’ın sözleşmesini feshetmek için harekete geçti.

Hürriyet'in haberine göre; 30 yaşındaki futbolcuya bu sezon oynama şansının kalmadığını anlatan yöneticiler, mukaveleyi feshetmek istediklerini bildirdiler. Kontratının bitimine 1 yıl kalan Omar ise bu sezonki ücretinin tamamını yani 1 milyon 400 bin Euro’yu istedi.

HOŞ KARŞILANMADI

2021 yılbaşı gecesi evinde geçirdiği kaza nedeniyle 1 yılı aşkın süre sahalardan uzak kalan Omar’ın tedavisi süresince sözleşmesinde yer alan ücreti ‘oynuyormuş’ gibi ödeyen Galatasaray yönetimi, futbolcunun bu tavrını hoş karşılamadı. Sarı kırmızılılar Omar ve menajeri ile bir kez daha görüşüp anlaşmaya çalışacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir sakatlık yaşasa veya ikisi ..yada ceza..ne olacak..kafa basmıyor bu yönetiminde..Muhammed kiraya veriliyor..birde 5.5 milyon satınalma ile...morutan kiraya yine düşük bir satınalma ile..bı sene 2 side 15 gol 10 üzeri asistle oynarsa ne olacak
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    emre akbaba ve yunus akgün geçen sezon her ikiside asist ve golde çift haneye çıktı, ikisi de takıma geri döndü , ne oldu ? 4 maç 0 katkı , oyuncular gelir gider , önemli olan camialardır.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Galarasaraydan bişey alamaz isterse gitsin uefaya mahkemeye versin esas Galatasarayın alacağı olur. Sen bu kulübe hizmet edeceğim diye geldin saçma sapan bir gün yüzünden gözünden olmamış gibi birde bu takıma yıllarca hizmet etmedin üstüne para istiyorsun. Hadi ordan, hep bunlar düşüncesiz terim yüzünden oldu neden rapor edip bu kulübeden uzaklaştırmadın!!!
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Terim derken bende sahsini sevmem ve bjk liyim Kaldiki sayin Terimin bu ülkeye soktugu kupayi kim alrsa o. Zaman kiyaslarim hem terim eline fisek verip atesledimi
    Cevapla
  • Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hakkı yok bence eğlence yaparken havayi fişeği elinde patlaması GS nin sorunu değildir GS parasını ödemiş bir Trabzonspor lu olarak GS haklı diyorum
    Cevapla
  • Velican 1 yıl önce Şikayet Et
    Besle kargayı, oysun gözünü.
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    iş ahlakı olmayan adamı aldığını bilemeyebilirsiniz ama kuralları işletmeyerek enayi durumuna düşmek zorunda kaldığınızda bunu kötü niyet olarak yazmayın. siz adamı aptallık yapıp iş hayatını riske ettiğinde manasızca korudunuz sanki maçta bir sıkıntı olmuştu şimdi çekin bakalım verin adamın 1yıllık ücretini gönderin. iş bilmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle