Nwakaeme'nin yeni adresi belli oldu

Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme'nin yeni durağı belli oldu. Nijeryalı yıldız, resmi sözleşmeye imza atmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için Suudi Arabistan'ın Riyad kentine gitti.

Nwakaeme'nin yeni adresi belli oldu
Nwakaeme'nin yeni adresi belli oldu
GİRİŞ 24.08.2022 14:05 GÜNCELLEME 24.08.2022 14:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da uzun yıllar başarıyla forma giyen ve Bordo-Mavili ekibin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme, transferde kararını verdi. Uzun süredir Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Nijeryalı yıldız, Suudi Arabistan'a transfer oluyor.

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Nwakaeme, Suudi Arabistan’dan bir kulüpten resmi teklif aldı. Arabistan ekibinin teklifini kabul eden yıldız futbolcu, resmi sözleşmeye imza atmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için Suudi Arabistan'ın Riyad kentine gitti.

OKAN BURUK KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYORDU

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kurulan yeni kadroda Nijeryalı yıldız Nwakaeme'yi de görmek istiyordu. Fakat oyuncu ve menajerinin yüksek talepleri, transferin gerçekleşmesini engelledi.

AĞAOĞLU, 1.5 MİLYON EURO'NUN ÜSTÜNE ÇIKMAMIŞTI

Uzun yıllardır Trabzonspor'un kilit oyuncularından olan ve geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta da önemli rol üstlenen Nwakaeme, Bordo-Mavili ekipten yıllık yaklaşık 3 milyon Euro istemişti. Başkan Ağaoğlu ise, 1.5 milyon Euro önerdiklerini ve bu rakamın üstüne çıkmayacaklarını açıklamıştı.

LİGDE 4 SEZONDA 42 GOL, 31 ASİST

Trabzonspor öncesi kariyerinde Romanya ve İsrail'de forma giyen yıldız futbolcu, Bordo-Mavili ekipte forma giydiği 4 sezonda da oldukça başarılı olmuştu. Nwakaeme geçtiğimiz sezon ligde 13 gol, 10 asistle oynamıştı. 4 sezonun toplamında ise Süper Lig'de 42 gol atmış, 31 de asist yapmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • menjcemilşimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    nwkaeme trabzon da kalsaydı ts şimdi gruplara kalırdı benim görüşüm bu avcı maç sonu saçma sapan açıklama yapmış dört gün sonra gs maçı varmış gs yensen ne olacak yenilsen ne olacak bir daha trabzonspor bu fırsatı ne zaman yakalar bilinmez ts elenmesine üzüldüm çok yazık oldu
    Cevapla
  • Kızıl Elma fb 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok şükür hic bir Türk kulübüne gitmedi.Ts vs gs dogru karar vermis.Tebrik ediyorum.Ederinden fazla para alacaktı.
    Cevapla
  • spor-cu- 1 yıl önce Şikayet Et
    ts sampioyon yapildi ise bu oyuncunun en az 50 payi var sampiyonlukta kacan balik büyük olurmus ts daha sampiyonluk yüzü göremez
    Cevapla
  • Erdo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulunmaz hint kumaşı mübarek.
    Cevapla
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Biktik bu Nijerya firiltaginin haberlerinden nereye gidiyorsa defolup gidsin
    Cevapla
  • ADANA0180 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir takoz bu Okan buruk sen ne yapacaksın bunu,arabana takoz diyemi alacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle