Galatasaray, Braithwaite için harekete geçti!

Galatasaray'ın, Barcelona'da kadroda düşünülmeyen Damimarkalı hücum oyuncusu Martin Braithwaite için harekete geçtiği belirtildi.

GİRİŞ 23.08.2022 14:19 GÜNCELLEME 23.08.2022 14:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Barcelona forması giyen 31 yaşındaki Danimarkalı golcü Martin Braithwaite'ı transfer etmek için harekete geçti. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan tecrübeli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Danimarkalı golcüye Körfez ülkelerinden de teklifler olduğu, Mallorca'nın da resmi teklif yaptığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların transferi sonuçlandırmak için yoğun mesai harcadığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Danimarka Milli Takımı'nda 60 kez forma giyen Braithwaite 10 kez de fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, santrfor dışında sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Geçen sezon görev aldığı 4 maçta 2 gol atarken 1 de asiste imza atan Braithwaite sezonunda ise 42 maçta oynamıştı.

Danimarkalı santrfor, 2020 yılında Leganes'ten Barcelona'ya 18 milyon Euro transfer bedeli ile transfer olmuştu. (Takvim)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • asad 1 yıl önce Şikayet Et
    31 yaş ne ya genç golcu alın
    Cevapla
  • alparslan1071 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol savunmada başlar savunmada biter...az gol yiyen takım her zaman şampiyonluk adayıdır....önce savunmaya adam akıllı takviye yapın ...hala ne golcüsü ya...okan hocada zırvalamaya başladı..golcü değil...merkez ortasaha ve defansa 3 adam..bitti...gomis ve seferoviç bu ligi bir şelide bitirir...ortalam ikisi 25-30 civarı gol atar....ama orta saha iyi olacak...defans top geçirmeyecek..
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam emlak zengini futbolu hobi olarak oynuyor ha keyfi isterse müthiş topçu ama riskli.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çöpleri barcelona nasıl transfer etmiş, anlamak güç. barca'nın perişan hale gelmesinin sebebi demek ki bu çöp transferler.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    gs ye hergün bir topcu transfer edin
    Cevapla