Nwakaeme, G.Saray için teklifleri reddetti!

Uzun bir süredir adı Galatasaray’la anılan, ancak yapılan pazarlıklarda orta yol bulunamayan Nwakaeme, Arabistan’dan aldığı iki teklifi de Sarı-Kırmızılı takımda oynamak için reddetti.

Nwakaeme, G.Saray için teklifleri reddetti!
Nwakaeme, G.Saray için teklifleri reddetti!
GİRİŞ 23.08.2022 09:33 GÜNCELLEME 24.08.2022 00:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’la sözleşme yenilemedikten sonra adı Hull City’yle de anlaşma sağlayamayan Nwakaeme için Galatasaray devreye girmişti. Nijeryalı yıldızla bir ay arayla iki kez masaya oturuldu. Okan Buruk’un takımında görmeyi istediği oyuncuyla gerçekleşen her iki görüşmede de anlaşma sağlanamadı. Çünkü yıldız isim istediği yıllık 2.1 milyon Euro ücretten geri adım atmadı.

Aslan’ın tavrı net!

Nwakaeme bu süreçte transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’da bireysel çalışmalarını sürdürürken son günlerde istediği rakamı vermeyi kabul eden iki Arap takımını da reddetti. Aslan’ın tavrı net!

Senelik 1.7 milyon Euro

Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncuyla son bir görüşme yapma kararı aldı. Aslan, imza parası ödemeden transferi senelik 1.7 milyon Euro üzerinden sonuçlandırmak istiyor. (Fanatik)

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzondan 3 senelik sözleşme ve 10 milyona yakın istemişti.Şimdi 1.7 ye imza atacak. 3 aydır düzgün antremanda yapamıyor.Form tutması 34 yaşını bulabilir
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    aliyorsaniz alin yoksa Fenerbahce elinizden kapar, sonra aglayip durmayin.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Lalevrek kurbağa gibi her taşın altından çıkıyorsun kendi çöplüğünde eşelen. sanane ... 8 yıldır şampiyon olamıyorsunuz gezici aliden hesap sorun gücünüz yetiyorsa.GALATASARAY büyük lokmadır boğazında kalır...
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene bizim böyle kilit açan bir adama ihtiyacımız var bence alınmalı. gomis gibi yedekten girip iş çözer. form tutunca banko oynar.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın haber yapılması için DAHA DA YAZMIYORUM.
    Cevapla
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    TS bu Afrika firiltagina 2.200 TL vermişti kapul edmedi Gidecek olduğu takimada yarın firiltaklik yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle