Galatasaray, Nwakaeme için beklemeye geçti

Galatasaray, Nwakaeme için son teklifini yaptı. Eğer Nwakaeme, Cim Bom’un yıllık 1.1 milyon Euro’luk ücretini kabul ederse Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

GİRİŞ 22.08.2022 09:55 GÜNCELLEME 23.08.2022 00:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Son olarak Trabzonspor forması giydikten sonra yeni sözleşme imzalamayan Anthony Nwakaeme, bu süre içerisinde Galatasaray ile tam 4 kez masaya oturdu. Fakat yapılan görüşmelerde bu kez ilk kez ciddi adımlar atıldı. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı kanat oyuncusuna seneliği 1.1 milyon Euro’dan 1+1 yıllık sözleşme önerisinde bulundu. Yapılan teklifin ardından Cim Bom beklemeye geçti.

Karşı teklif gelirse...

Özellikle teknik direktör Okan Buruk’un, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna görmeyi çok istemesi sebebiyle transfer için yoğun mesai harcanıyor. Şimdi ise 33 yaşındaki futbolcudan gelecek yanıt beklenmeye başladı.

Eğer Nwakaeme cephesi, son öneriyi kabul ederse yıldız futbolcu resmen Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Karşı bir teklif gelmesi halinde ise görüşmelerin olumsuz olarak sonuçlandırılması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • refik 1 yıl önce Şikayet Et
    süper adam inş alırız. teklifte güzel teklif bence bu paraya hemen kabul etmeli daha yüksek teklifi zor bulur. birde zaten yüksek performans gösterirse gs yönetimi hemen iyi sözleşmeyi basar
    Cevapla
  • ahacincon 1 yıl önce Şikayet Et
    yaslilar külübü gomis muslera Nwakaeme
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    La konuşma Muslera ile gomis Galatasaray camiasının bir kulübü
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs düşkünler evine döndü körü var, yaşlısı var, sakatı var. Alın alın Bu da arada kaynar gider. 500 versen yine gelir.
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    insin insin 100 bin dolara oynar...
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor 1,5 milyon + bonus verdi.Çok para için kabul etmedi. 3 aydır ortada bir o yana bir buyana dolaşıyor. 3 aydır takımla antreman yapmıyor.Bence bundan sonra alan takımda da form tutması zaman alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle