Jean-Ricner Bellegarde için teklif iddiası

Galatasaray'ın, Jean-Ricner Bellegarde için kulübü Strasbourg'a resmî teklifte bulunduğu iddia edildi.

Jean-Ricner Bellegarde için teklif iddiası
Jean-Ricner Bellegarde için teklif iddiası
GİRİŞ 21.08.2022 19:05 GÜNCELLEME 21.08.2022 19:05

Transfer çalışmalarının sürdüğü Galatasaray'da Jean-Ricner Bellegarde ismi yeniden gündeme geldi. 2020'nin yaz transfer döneminde de adı Sarı-Kırmızılılar ile anılan Fransız oyuncu için devreye girildi.

Fransız basınından Homme du Match'in haberine göre Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için Strasbourg'un kapısını çaldı. 24 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklif edildi fakat Fransız ekibi, bu teklifi reddetti. 

Galatasaray'ın yeni teklifini Strasbourg'a ileteceği aktarıldı. Homme du Match'e göre Galatasaray, Fransız ekibine 8 milyon Euro'ya ulaşan bir bonservis teklifinde bulunacak. 

2019'da Lens'tan 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Strasbourg'a transfer olan Haiti asıllı Fransız orta saha, alt yaş gruplarında da Fransa Millî Takımı forması giymişti. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL