Galatasaraylı Van Aanholt'a çirkin saldırı

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt'a Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Ümraniyespor maçı sonrasında çirkin bir saldırı yapıldı.

Galatasaraylı Van Aanholt'a çirkin saldırı
Galatasaraylı Van Aanholt'a çirkin saldırı
GİRİŞ 20.08.2022 10:01 GÜNCELLEME 20.08.2022 18:19
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor'u Bafetimbi Gomis'in golüyle 1-0 mağlup eden Galatasaray 'da maç sonunda çirkin bir olay gündeme geldi.

Sosyal medyadan kendisi hakkında ırkçı yorumda bulunan bir taraftarın yorumunu paylaşan Aanholt, bu paylaşımla ilgili bir mesaj paylaştı. Yapılan yorumun utanç verici olduğunu ve bu ırkçı paylaşım nedeniyle asla pes etmeyeceğini söyledi.

Hollandalı futbolcu yaptığı paylaşımda "Galibiyet hırsıyla söylenen birçok şeyi tolere edebilirim ancak bu ırkçı yoruma karşı 2022 yılında yorum yapmaktan ben bile utanıyorum. Takım için aslanlar gibi mücadele etmeye devam edeceğim. Tüm odağım sahada olsa da bu ırkçı paylaşım için asla geri adım atmayacağım." ifadelerine yer verdi.

Sarı kırmızılı takımın 31 yaşındaki futbolcusu bugün 90 dakika sahada kaldı ve Bafetimbi Gomis'in golünün asistini yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Beşer 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olsa idi ırkçılık yapmaz idi.demek ki ülkemizde yaşayan milyonlarca sözde Müslümanlardan kendisi.Allah teâlâ inşallah bu ırkçı şahsa özde Müslüman olmayı da nasip eyler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayin ama, ülkede ki basinin da büyük suçu var. Ilk önce sunu belirtmek isterim ki, Türkiyede futbol yazarlari çok bilgisizler. Birde o eski hakemleri yorumcu yapmislarya toroglu gibi,cehaletin önde gideni malesef
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık ideolojik bir düşünce değil ,aksine piskolojik bir hastalıktır.malcolm x
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaradılanı hoş gördük, yaradandan ötürü (Yunus Emre) var mı ötesi...
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saldırıyı yapan şahsa insan gözü ile bakmak bile utanç verici bir durum Sahabiden birisi Bilal i Habeşi Hazretlerine kara kadının çocuğu der sonrada yaptığı bu şakanın Bilal i Habeşi bin zoruna gittiği düşüncesi ile evine gider bakar ki evin ışığı sönmüş kapısını tıklatırsa rahatsız edeceği düşüncesine kapılır kapının eşliğine yatar ezana kalkan Bilal i Habeşi sahabiyi kapıda yatar görünce şaşırır durumu öğrendiğinde ise gözleri dolar hakkını helal etmesine rağmen sahabe üzerine basmadan kalkmayacağını söyler . Bağnaz gerici yobaz diye ötelenen İslami yaşam tarzı budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle