Galatasaray'dan Sevilla'ya Nelsson cevabı!

Sevilla'nın son resmi teklifini de yeterli bulmayan Galatasaray yönetimi, İspanyol kulübüne haber göndererek Nelsson'un bu şartlarda satılmayacağını bildirdi.

Galatasaray'dan Sevilla'ya Nelsson cevabı!
Galatasaray'dan Sevilla'ya Nelsson cevabı!
GİRİŞ 18.08.2022 10:07 GÜNCELLEME 19.08.2022 00:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, Victor Nelsson'un transfer durumuyla ilgili önemli bir karar aldı. Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'nın ısrarlı tutumundan bir hayli rahatsız. İspanyol kulübünün oyuncuyla anlaşıp, Galatasaray'a baskı kurmaya çalışması, yönetimin sabrını taşırdı. Sevilla'nın tamamlanması zor bonuslarla birlikte 17 milyon Euro önermesi ve toplamda 12 milyon Euro'yu geçmeme ihtimali bulunan bu teklif reddedildi. İspanyollar'a haber gönderen Galatasaraylı yetkililer, Nelsson'un 25 milyon Euro'luk çıkış maddesinin ödenmesi dışında bir seçeneğin kabul edilmeyeceğini iletti.

"Takımına konsantre ol"

Sarı-Kırmızılılar bir görüşme de Victor Nelsson'la yapacak. Sevilla'nın teklifini kabul etmek istediğini bildiren 23 yaşındaki futbolcudan artık takımına ve şampiyonluk hedefine konsantre olması istenecek. Galatasaray Yönetimi, her ihtimale karşın kadroya stoper takviyesi yaparak, Danimarkalı oyuncunun formunun düşme ihtimaline karşı tedbir alacak. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Caner 1 yıl önce Şikayet Et
    marcaoya yazık etiniz by adamı satmayın
    Cevapla
  • zalimler için 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya zil çalan defansa oyuncu alacağı yerde oyuncu satıyor bunlar hangi kafayla izliyorlar Muslera olmasaydı antalya da dağılacaktınız ikinci maçtada her şey ortada
    Cevapla
  • Şaşkın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem gibi cica gibi Nelson da elde kaldı, yazık oldu, keşke satsaydınız 15 milyon euro bile çok iyi paraydı bunun için, seneye 5 veren bile çıkmaz
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sakar stoperi 12 m. satmadınız mı? Bekleyip görelim o zaman.. Yalnız şimdiden, "Gidemediği için morali bozuldu" gibisinden mazeret aramayın. Önde Toreira varken, Fatih Aksoy'u alsanız, bundan daha iyi oynardı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen git voleybol seyret
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevillaya adam satmayın. İlla satacaksaniz da hakkını alın. Marcao şimdi kadroda olsa sınıf atlardık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle