Galatasaray'ın Cengiz Ünder planı ortaya çıktı!

Galatasaray, Tudor'un Marsilya'da kadrosunda düşünmediği Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.

GİRİŞ 17.08.2022 11:31 GÜNCELLEME 17.08.2022 11:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray yıldız transferinde hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son olarak kadrosunu Mertens ve Torreira gibi iki starla güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, rotayı milli yıldıza çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; hedefteki isim; Cengiz Ünder... Bonservisi Marsilya'da bulunan Milli yıldızımız, takımın başına Tudor'un geçmesinin ardından gözden çıkarıldı. Hırvat hocanın oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle satış listesine konulan 25 yaşındaki oyuncuya Galatasaray talip oldu. Sarı-Kırmızılılar, Cengiz'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çalışıyor. Cengiz'in önceliği Avrupa'da kalmak. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere ağırlık vermeyi düşünen Cengiz Ünder, Galatasaray'ın ilgisine karşı ise kayıtsız değil.

Okan Buruk arayacak

Cengiz Ünder'le, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un bir görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi. Okan hocanın bu görüşmede Cengiz'i Galatasaray'a gelmeye ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    tam Sevilla da oynayacak yıldızlaşacak bir stili var Cengiz'in alalım zaten sonraki sezon Sevilla iki katına bizden alır
    Cevapla
  • Ceren 1 yıl önce Şikayet Et
    Xjxjdjdj
    Cevapla
  • mifafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kariyeri bitecek
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Türkiye'ye hangi takım olursa olsun gelmesin. Türkiye'de futbol mu oynanıyor?
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Tudor'un Türk düşmanı olduğundan bir şüphesi olan yoktur artık sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle