Galatasaray, Nwakaeme ile pazarlık masasında

Galatasaray, menajerler tarafından önerilen 33 yaşındaki kanat oyuncusu Nwakaeme'nin transferi için çalışmalara başladı.

 Galatasaray, Nwakaeme ile pazarlık masasında
Galatasaray, Nwakaeme ile pazarlık masasında
GİRİŞ 17.08.2022 10:19 GÜNCELLEME 17.08.2022 10:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’a menajerlerden sürpriz bir teklif geldi. Geçtiğimiz dört sezonda Trabzonspor forması giyen Anhony Nwakaeme’nin menajerleri, halen boşta olan Nijeryalı kanat oyuncusunu sarı kırmızılılara önerdi. Kanat oyuncusu arayan Galatasaray yönetimi de teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı değerlendirme sonucunda Nwakaeme’nin transferi için harekete geçti.

145 MAÇTA 47 GOL, 40 ASiST

33 yaşındaki Nwakaeme’ye yıllık 1.8 milyon Euro garanti para teklif eden sarı kırmızılılar, oyuncunun cevabını bekliyor. Bonservisi elinde olduğu için Galatasaray için cazip bir seçenek olarak görülen Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla 145 maça çıkıp 47 gol atıp 40 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Oktay salık 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecey yıl bu adam on numara top oynadı begenmiyenlerin gram futboldan anladığı yok ne çöpü lan her 3 maçın 2 sinde katkı gol ve katkı da bulunmuş daha ne olsun.jendinu parçalayıp patır kütür yere düşen vitaminsiz kerem gibi futbolcular ne yaptı takımı sırtladı şampiyon mu yaptı. Nwakaeme bin İnşallah hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu uyuncu kaçmaz Trabzon şampiyon da büyük pay sahibi iydi Bence alınmalı
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna çöp diyem futboldan anlamıyor bu adamın ölüsü bile bazı futbolculardan daha iyidir
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef denize düşen yılana sarılırmış. Yani bu çöp futbolcu alınır mı. Galatasaray a yazık
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplayın ihtiyarlar meclisini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle