Galatasaray'da Mertens ve Torreira kararı

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Ümraniyespor maçında yeni transferler Mertens ve Torreira'yı ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da Mertens ve Torreira kararı
Galatasaray'da Mertens ve Torreira kararı
GİRİŞ 16.08.2022 13:04 GÜNCELLEME 17.08.2022 00:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Giresunspor mağlubiyetinin yaralarını saran Galatasaray'da kadro yenilenecek. Cumartesi akşamı oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mertens ve Torreira'nın performansları gelecek için umut verdi.

İki oyuncunun da hırsı ve mücadelesi teknik direktör Okan Buruk'u da memnun ederken Mertens ve Torreira'nın Cuma günü oynanacak Ümraniyespor maçında ilk 11'de forma giyecekleri öğrenildi. Takımın en çok koşan ismi olan Midtsjö de yine ilk 11'de forma giymeye devam edecek.

Takım izinli Okan Buruk Florya'da

Galatasaray 'da Okan Buruk Giresunspor mağlubiyetinin ardından takıma pazar günü izin vermişti. Ancak Okan Buruk ve ekibi takım izinli olmasına rağmen tüm gün Florya'da mesai yaptı. Buruk'un İspanyol yardımcısı da Florya'da oynanan rezerv ligi maçını izledi ve notlar aldı.

Okan Buruk ve ekibi sabah saatlerinde girdikleri Florya'dan gece geç saatlerde ayrıldılar. Buruk ve ekibi cuma günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi analiz yaptı. Bu maçtan kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray'ın genç hocası rakibinin açıklarını yaptığı analiz sonrası öğrencilerine anlatacak.

Rezerv ligi de takip ediyor

Okan Buruk tesislerde analiz yaparken yardımcısı Ismael Garcia'ı da o sırada Florya'da oynanan Galatasaray - Giresunspor rezerv lig maçına gönderdi. Buruk'un da karşılaşmayı GSTV'den canlı takip ettiği öğrenildi.

Bir hata daha istemiyor

Okan Buruk'un Giresunspor mağlubiyeti nedeniyle oldukça üzgün olduğu ancak aynı hataya düşmemek için Ümraniyespor karşısında galibiyete odaklandığı belirtiliyor. Öte yandan Buruk ve ekibinin takımı fiziksel olarak ise beğendiği gelen haberler arasında... 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim tudorun ekmegini yedi
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    rezerv takım as takımdan iyidir muhtemelen Okan'la olacak gibi gözükmüyor. Mancini Terim gibi büyük hoca gelmeli
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Terimin devri bitmistir galatasarayda
    Cevapla
  • Cimbomluu 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokkk dogru kararrrt birde bunaltici pires yapmali cimbom kizgibi oynuyorlar ortasaha cok güclü basmali her topa okannnn okursan bu dediklerimi uygula bol para liyorlarsa bu topu oynamali bu topcularrrr
    Cevapla
  • ozyy 1 yıl önce Şikayet Et
    yarınki antreman taraftara açık olucak mı bilgisi olan varmı
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    okan hocam sakin ol takımı çok çalıştır sana güveniyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle