Galatasaray Monchi'yi FIFA’ya şikayet etmeye hazırlanıyor

Galatasaray, kendilerinden önce oyuncular ile anlaşan Sportif Direktör Monchi'yi FIFA'ya şikayet etme kararı aldı.

Galatasaray Monchi'yi FIFA’ya şikayet etmeye hazırlanıyor
Galatasaray Monchi'yi FIFA’ya şikayet etmeye hazırlanıyor
GİRİŞ 12.08.2022 16:55 GÜNCELLEME 12.08.2022 17:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray, stoper tandemini bozan Sevilla'ya kızgın. Marcao'nun 12 milyon Euro'ya transfer olmasıyla başlayan süreç, İspanyol kulübünün çıkış opsiyonu 25 milyon Euro olan Nelsson için de 12 milyon Euro'luk teklif yapması ile yeni bir boyut kazandı. İki stoperi Kounde ve Diego Carlos'u 81 milyon Euro'ya Barcelona ve Aston Villa'ya sattıktan sonra Galatasaray'ın tandemine göz diken İspanyol kulübünün ünlü yöneticisi Monchi'nin hamlelerine Cimbom, farklı bir yanıt vermeye hazırlanıyor.

BİRİ GİTTİ, DİĞERİ YOLDA

Sarı-kırmızılı yönetim, kendilerinden önce oyuncular ile anlaşan Sportif Direktör Monchi'yi FIFA'ya şikayet etme kararı aldı. Kulüp avukatları, dünya futbolunun patronuna iletilmek üzere bir dosya hazırlıyor. İspanyol kulübü ve yöneticisi, önce futbolcular ile görüşerek onları gelmeye ikna edip, Galatasaray'ı zor durumda bırakmakla itham edilecek. Transfer sürecinde Marcao'dan sonra Nelsson da Sevilla'ya gitmek istediğini açıklamış, Aslan; 12 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.

PARA CEZASI ALABİLİR

Genç (21 yaş altı) oyuncular ile ilgili ağır yaptırımlar uygulayan ve transfer yasağı getiren FIFA, Galatasaray ile Sevilla arasında yaşanan benzer durumlarda genelde uyarı vermekle yetiniyor. Çok etik dışı bir durum meydana geldiğinde ise para cezası söz konusu oluyor.

- Sözcü

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kalındı fernando’yu ilk ayarttığında şikayet edilmeliydi
    Cevapla
  • Asim 1 yıl önce Şikayet Et
    Su chppkkiyiden maas alan sozcumu yazmıs
    Cevapla
  • Tarafsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuza siyaset yandasliginizi karistirmayin bari burada yapmayin...
    Cevapla
  • Anan 1 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsan yallah okuma senin gözünün önünü giremiyon belli cumlenle IQ seviyeni ortaya çıkardın la
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Birdaha senden oyuncu almazlar. Bu GS yi yönetenler biraz Babalari FB den destek talep etsin. 1 liralik adam 20 ye nasil satiliyor ögrensinler.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    ikiniz de ne boş adamlarsınız ya hu.
    Cevapla
  • Retro 1 yıl önce Şikayet Et
    Levreck sen Ali fatherına söylede eskiden Galatasarayda oynamiş futbolculari toplamayı biraksın.Bu kadar belli etmesin Gs sevdalısı oldugunu. 1 e alip 20 ye satiyor demişsin de o öylemi acaba Ali fathercin kendi cebinden mi veriyor acaba?? Taraftarlarda 1 e alip 20 ye sattigini saniyor.Hadi senin dedigin gibi olsun lnolm başari adam satmakla gelirmi.Kac sene oldu sampiyon olmayali sampiyonlar ligine gitmeyeli bi duşün bakalim sonra Ana kim baba kim onu düşün "Fatheriniz Gs" ****
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz samimiyet ve dürüstlük istiyoruz ya çok mu zor geliyor size. Siz Rizespordan oğulcanı alırken ne yaptınız şimdi neye kızıyorsunuz. Bu kadar iki yüzlü olunmaz
    Cevapla
  • sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene görürsün küme düşecek takımı
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok beklersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle