Erden Timur: Alexis Sanchez ile görüşüyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı ekibin transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: Alexis Sanchez ile görüşüyoruz
Erden Timur: Alexis Sanchez ile görüşüyoruz
GİRİŞ 09.08.2022 11:13 GÜNCELLEME 09.08.2022 23:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, Inter'le yollarını ayıran Alexis Sanchez ile görüştüklerini söyledi.

Timur'un açıklamaları şöyle:

"Alexis Sanchez istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Bu transfer için birkaç kez daha yemek yemeliyiz. Arda'nın gelme sebebi, Alexis Sanchez transferi için miydi? Bilmiyorum. Alexis Sanchez transferinde Arda Turan dışında Hakan Çalhanoğlu da devreye girdi. Sağ olsun birkaç kez konuştuk onunla da.

Transfer görüşmelerini ben yürütüyorum. Stratejik hata yapmamak için. Hayatım çok değişti. Menajerler gece çalışıyorlar. 04.00'dan önce uyuduğumu hatırlamıyorum. Oyuncu iknası da çok değerli. En değerli şey samimiyet. Artık dillendirmeye başlamak lazım. Yeniden şampiyon olacağız. Yeniden Avrupa şampiyonu olacağız. Lamı cimi yok."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    o pozisyonda oyuncu zaten var ki. alacaksan sağ bek sol bek al
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    selçuk rumuzlu arkadaş 3 tane diyorsun Boey ne halde gördün umarım. Omar sakat aldıkları yeni fransız sağbek müzmin sakat çıktı. 3'ü de gönderilip Mariano Eboue ayarında sağ bek alınmalı. sol bekte kazımcan anca yedek olur. Van Aanholt da berbat bir oyuncu gs seviyesinde değil gönderip orayada yüksek kalitede oyuncu lazım. şu son maçta bile tüm yorumcular gs'ın beklerinden dem vurdu.
    Cevapla
  • Selcuk 1 yıl önce Şikayet Et
    net rumuzlu arkadaş 3 tane sağ bekimiz 2 tane de sol bekimiz var hücum bölgesinde gomis ve seferovic var yani süper lig ve Türkiye kupası maçlarını da düşündüğümüz de en az 40 maç oynayacağız bu sezon 2 forvet oyuncusuyla bitiremeyiz sezonu sakatlıklar yorgunluklar kart cezaları gibi birçok etken var bu etkenleri de göz önünde bulundurarak yapmalıyız kadro planlamasını
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    erden timur kardeşimizi tebrik ediyorum nokta trasferler yapıyor GS parasını savurmuyor
    Cevapla
  • Şuan 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok aranan ofansif oyuncu futbol dünyasında bu hissedilmeye başladı messi ronaldo devri bitiyor artık bunları okumak lazım ülkeye döviz lazım futbol sanayi kadar güzel bir sektör bakanlık es geçmemeli
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saglam stoper lazım gelecek vaat eden olabikir bir tanesi. Bu sene stoperlerden iyi para kazandık devam etmeliyiz
    Cevapla
  • Nevroz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin şampiyonluga kutlayalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle