Galatasaray'ın gizli kahramanı Arda Turan

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Torreira ve Mertens'i ikna ederken perde arkasında Arda Turan'dan destek aldı.

GİRİŞ 08.08.2022 14:31 GÜNCELLEME 08.08.2022 16:37
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın önceki gece İstanbul'a getirerek gövde gösterisi yaptığı Lucas Torreira ile Dries Mertens transferlerinin perde arkası ortaya çıktı. 1+1 yıllık anlaşma sağlanan Mertens ile 3+1 senelik imza atacak olan Torreira'yı Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ikna etti.

İki oyuncu da görüşmelerde, takımın geçen sezonu 13. sırada bitirmesinin nedenlerini sordu. Lig ve Avrupa'da iki farklı takım olduğunu vurgulayan Timur, "Sizi istiyoruz çünkü şampiyon olacak bir kadro kuruyoruz ve sizden bu projeye inanmanızı istiyoruz. Şampiyonluk için lazımsınız'' sözleriyle ikna sürecinde başarılı oldu.

Cicaldau'nun (6.5 milyon Euro) daha düşük rakamına Arsenal'den Torreira'nın bonservisini alan Galatasaray, Uruguaylı ön libero için 6 milyon Euro ödeyecek.

Sarı-kırmızılılar, Feghouli'nin 4 milyon Euro'yu bulan maaş bütçesini ise Mertens'e ayırdı ve Belçikalı yıldız da performans-başarı odaklı opsiyonlu sözleşmeyi kabul etti.

GİZLİ SPORTİF DİREKTÖR ARDA TURAN

Galatasaray Futbol Direktörü olarak Cenk Ergün atandı ancak Abdülkerim Bardakcı başta olmak üzere transferleri Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur bitirdi. Timur; Torreira ve Mertens'i aynı uçakla getirirken, perde arkasında Arda Turan'dan destek aldı. G.Saray'la sözleşmesi biten ve henüz geleceğiyle ilgili kararını vermeyen Arda'yı, Erden Timur sportif direktör olarak görmek istiyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 37
  • Vatandaş38 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda Turan tartışma bu adam GS liliğini harbi GS li bir sporcu
    Cevapla
  • simarik-gazeteci 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gün överler yarin basarisiz olursa getirdikleri söverler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene de Hagi kahraman di galiba birini almışlardı neydi adı şimdi nerede acaba
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    kafasinda futbolu bitiren adam.
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Erden Timur geleceğin başkanı Arda sportif direktör ikiside gerçek gs li
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle