Dursun Özbek: Transferler devam edecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Özbek, "Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek" dedi.

Dursun Özbek: Transferler devam edecek
Dursun Özbek: Transferler devam edecek
GİRİŞ 08.08.2022 00:33 GÜNCELLEME 08.08.2022 00:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray , SÜper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u son dakikada Gomis'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, "Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Hazırlıklarımız devam edecek, takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız var. Onların da dahil olmasıyla beraber, taraftarlarımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek" dedi.

Hiçbir zaman hizmetten yorulmadığını açıklayan Dursun Özbek, "Galatasaray'a hizmet etmek büyük bir şeref. Elimizden gelenin en iyisini Galatasaray'ı güzel günlere taşımak için yapacağız. Bu sezon çok önemli. Cumhuriyetin 100. yılı. Galatasaray, Cumhuriyetin yüzüdür" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lig basladi, hatirlata,im dedik
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ianis Hagi gelmeden tam değil!
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    10 numara, stoper,kanat futbolçusu lazım 3 transfer gerçekleşirse eksikler tamamlanmış olur ,dursun başkan mükemmel futbolçular alıyor,galatasarayımıza ilk başkan olduğu sezonda şampiyonluk kadrosu kurmuştu.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    butun takımlar transfere ve para harcamaya doymadiniz. para bol borc cok
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Başkan çıldırdı, gs ye yakışan en iyi başkanlardan gerçek bir gs li ,Dursun Başkan ı seviyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle