Mertens transferinde Sneijder etkili olmuş

Galatasaray'ın dün gece İstanbul'a getirdiği yeni transferi Dries Mertens, Wesley Sneijder'in kulüple ilgili görüşlerinin gelişinde önemli rol oynadığını ifade etti.

Mertens transferinde Sneijder etkili olmuş
Mertens transferinde Sneijder etkili olmuş
GİRİŞ 07.08.2022 15:16 GÜNCELLEME 07.08.2022 15:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda sabaha karşı Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne ulaşan ve kalabalık bir taraftar grubuyla karşılanan Lucas Torreira ve Dries Mertens'in açıklamalarına yer verdi.

Uruguaylı oyuncu Lucas Torreira, taraftar coşkusunun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Bu büyük heyecanı görmek hem beni hem Dries'i çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum." dedi.

"Yöneticiler beni çok istedi"

Sarı-kırmızılı takımda forma giyen vatandaşı Fernando Muslera'nın desteğinin de mutluluk verici olduğunu vurgulayan Torreira, "Ailemin de buraya sıcak bakması etkendi. Yöneticiler beni çok istedi. Taraftarın coşkusu beni heyecanlandırdı. Bunların tümü bir araya gelince burayı seçmek zor olmadı." diye konuştu.

"Buluşma buna değdi diye düşünüyorum"

Belçikalı oyuncu Dries Mertens ise yaptığı açıklamada, "Onlarla tanışmak, onların coşkusunu görmek harika bir duyguydu. Onlardan da özür dileriz biraz geç kaldık ama en sonunda buluşma buna değdi diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sneijder 'hiç durma, hemen git' dedi

Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder'in kulüple ilgili görüşlerinin gelişinde önemli rol oynadığına dikkati çeken Mertens, "Onu aradım ve 'hiç durma, hemen git' dedi. Kulübün projesi ilgimi çekti. Burada yapılabilecekler hoşuma gitti ve zor bir karar olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık dede yaşındaki futbolcuya bu paralar inşallah bu kafayla ligden düşersiniz geçen yıl torpil sayesinde kurtuldu türk futbolunun acı gerçekleri
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamayan yorum yapmasin lütfen ya yok yaşlı yok bilmem kac yasinda gecen sene gençleştikde noldu genç genç diye diye küme düşüyoduk daha hala genç.Allah akil fikir versin ne diyelim(her adam Galatasaray gibi bûyük kulüpde oynayamaz.)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sacma sapan transferler yapildi. Futbolcularin son duragi haline geldi GS
    Cevapla
  • Adem fani 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki 20 yaşında bir isim alındı 35 yaşındaki biri zaten emekli olmuş ne işe yararki dünya kadar para çöpe gitti yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Gs'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs adası parasını da yiyip bitirin. Ondan sonra kakiki Gs'li kimmiş görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle