G.Saray'ın yeni transferleri Torreira ve Mertens İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transferlerini KAP'a bildirdiği Lucas Torreira ve Dries Mertens'i taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

GİRİŞ 07.08.2022 02:15 GÜNCELLEME 07.08.2022 10:19
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, bonservisi İngiltere temsilcisi Arsenal'de bulunan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızlı ekipten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua'nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Mertens ile görüşmelere başlandı

Galatasaray, son olarak İtalya'nın Napoli takımında forma giyen serbest oyuncu statüsündeki Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dries Mertens’in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

YENİ TRANSFERLER İSTANBUL'A İNDİ

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı futbolcular Lucas Torreira ve Dries Mertens, İstanbul'a geldi.

Bonservisi İngiltere'nin Arsenal kulübünde bulunan Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira'ya taşıyan özel uçak, İtalya'nın Milano kentinden hareket etti.

Son olarak İtalya'nın Napoli takımında forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Belçikalı santrfor Mertens'i almak için Belçika'nın başkenti Brüksel'e geçen uçak, daha sonra İstanbul'a yöneldi.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne ulaşan iki futbolcuya Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Galatasaraylı futbolcu Arda Turan eşlik etti. Mertens ile eşi ve çocuğu da İstanbul'a geldi.

İstanbul'a geç saatlerde ulaşan futbolcuları kalabalık bir grup taraftar karşıladı. Oyuncuların "üçlü" tezahüratı yaptırdığı taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlarla coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

Taraftarlar, Erden Timur lehine de tezahüratlar yaptı.

Uçağı 120 binin üzerinde taraftar canlı takip etti

Galatasaray taraftarı, iki yıldız futbolcunun içinde yer aldığı özel uçağı internet üzerinden izledi.

Milano'dan Brüksel'e geçen, oradan da İstanbul'a gelen özel uçağı internet sitesi üzerinden canlı takip eden taraftar sayısı, 123 bine kadar ulaştı.

KAYNAK: AA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 113
  • cimbbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna gidenler kenara çekilsin. İncinenler de... Mekanın sahipleri geldi.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi transferler bu yıl Gsaray Trabzon çekişir siyaseten lobisi güçlü olan kazanır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Önyargı en büyük hastalık. Hata. Kötülüktür . İnsanımız...!
    Cevapla
  • Ne kadar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çekemeyen cikcik varmış be. Bizim takım haberlerini takip ediyor adamlar buda bi başarı
    Cevapla
  • ÖNYARGI 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar top oynamadan sakatladınız 2 ay sahadan uzaklaştırdınız :) nasıl bir öngörü bu :D::Dd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle