Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı

Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından kulüp efsanesi Fatih Terim'in futbolculuk kariyerini sonlandırmasının yıl dönümüne ilişkin bir paylaşım gerçekleştirildi.

Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı
Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı
GİRİŞ 04.08.2022 14:54 GÜNCELLEME 05.08.2022 00:12
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan 4 Ağustos'a ilişkin Fatih Terim paylaşımı geldi. Sarı-Kırmızılıların sosyal medya hesaplarından kulüp efsanesi Fatih Terim'in futbolu bırakma yıl dönümüne ilişkin paylaşım gerçekleştirildi. 

Paylaşımda 4 Ağustos 1985'ten görüntülerin kolaj yapıldığı bir fotoğraf, "Tarihte Bugün | Galatasaraylı Fatih Terim, futbolculuk kariyerini sonlandırdı. (04.08.1985)" notuyla paylaşıldı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim gs nin ayrılmaz bir parçasıdır bunu kuş beyinliler anlamaz
    Cevapla
  • esedullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Her olayını kutluyoruz. İmza attığı gün,futbolu bıraktığı gün, td ye başladığı gün, doğum günü vs. Eyvallah tamam en başarılı td ama en çok da para harcayıp bir sürü yanlış oyuncu alan da o. Oldu olacak aldırdığı transferlerin imza attığı günleri de kutlayalım.
    Cevapla
  • B. A 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun gitti hala onun getirdiği futbolculardan Galatasaray para kazanıyor
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun sizden, mesele Terim nefreti değil, yaptığı hataların eleştirilmesidir.
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim sevmiyen şahsiyetlerin Uefa Türkiye kupaları aldığında Galatasaraylilar sevinir ve severler gerisi sevmeyenler sadece ortalıkta nefret söylemleri söylerler çünkü onlar Galatasaray değil diğerleridir.........
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler yine doluşmuş, kudurun yarım asırdır Fener’e en çok üstünlük kuran kişinin adıdır Terim ha ha ha
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem o kadar büyük bir teknik direktör neden dünyanın hiçbir yerinden teklif almadı. Almışsa bile neden Okanın kovulmasını bekliyor. Çünkü adam ne kadar yanlış yaparsa yapsın her şeyi affedecek sizin gibi taraftar kitlesini hiçbir yerde bulamaz. Not 45 yaşındayım ve 38 yıllık GS liyim...
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ülke tarihinin en başarılı işlerini yapsin UEFA kupasını alsın sayısız şampiyonluklar yaşatsın adamı gömün fake misiniz ? Çünkü ben gerçek Galatasaraylıların böyle düşünecegini dusunmuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle