Galatasaray'ın Berkay Özcan planı belli oldu!

Galatasaray, Okan Buruk’un eski öğrencisi Berkay Özcan için Başakşehir Kulübü ile temasa geçti.

GİRİŞ 02.08.2022 12:12 GÜNCELLEME 02.08.2022 12:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Orta saha hattına kalite katmak ve transferler ile güçlendirmek isteyen Galatasaray, Başakşehirli Berkay Özcan için yoğun bir transfer pazarlığına oturacak. Teknik direktör Okan Buruk’un Başakşehir ile kazandığı şampiyonlukta kilit rol oynayan 24 yaşındaki futbolcu için resmi teklif boyutunda temas olmasa da sarı kırmızılılar devreye girip nabız yokladı.

SADECE TAYLAN ANTALYALI ÖNERİSİ REDDEDİLDİ

G.Saray’ın bu süreçte ilk sözlü olarak Taylan’ı önerdi. Ancak 6 milyon Euro talep eden İstanbul temsilcisi takası reddetti. Sarı kırmızılılar şimdi 2 farklı formülü devreye sokacak. A planı Taylan artı bir miktar bonservis ile bu işi tamamlamak. B Planı ise 4.5 milyon Euro’ya alınan Berkan Kutlu ve Berkay’ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay vermek.

BERKAY’IN DA GELMEYE SICAK BAKTIĞI İDDİA EDİLDİ

Sezonun başlamasına artık birkaç gün kalırken iki kulüp arasında Berkay Özcan ile alakalı sıcak saatler yaşanması bekleniyor. Mesut Özil’in gelmesinin ardından 10 numaralı formasını dünya yıldızına bırakıp 2 numarayı tercih eden Berkay’ın da kulüplerin anlaşması halinde sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir taylanı alsın maaşını da gs ödesin üstüne Ömer Bayram'la Berkan'ı hediye edelim olmadı taylanı alsınlar diye üstüne de para verelim. hatta Berkay da onlarda kalsın. yeter ki biz bu taylan illetinden kurtulalım.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Taylan+Berkan+Ömer Bayram verebilirsiniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir galatasaray lı olarak sayın başkanım şu taylani lütfen takımdan gönder lgbt istemiyoruz bu takimda
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    TAYLAN'ı hangi takım alır ki LGBT'li birini alıpta takımın saha performansını düşüremezler. Ancak GS idare eder
    Cevapla
  • verilmemeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Taylan veya berkan başakşehire verilemez. Yurt dışına satılmalı. yerli takımlara oyuncu verirseniz rakibiniz olurlar. bunlar kaliteli oyuncular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle