Ali Akman Galatasaray'da!

Galatasaray, Eintracht Frankfurt'tan Ali Akman'ın 1 yıllığına kiralanması için futbolcu ve kulübü ile anlaşma sağladı.

GİRİŞ 29.07.2022 11:42 GÜNCELLEME 29.07.2022 13:12
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray, santrafora bir takviye daha yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, 20 yaşındaki Ali Akman'ı 1 yıllığına kiralama konusunda Frankfurt ile anlaşmaya vardı. 

Geçen sezonu Nijmegen'de kiralık geçiren genç oyuncu, kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber sarı-kırmızılı formayı giyecek.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrası, Ali Akman için teklif yaptıklarını açıklamıştı.

Okan Buruk, "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz. Hem santrfor oynayacak, ikinci forvet, kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Önde de ihtiyacımız var. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir." ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 45
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman takımı zaten bırakmıyor kiraliyor gelişmesi için.. Bizim için yerli ve taze bir kan bu kadar bağnaz olmayın akmanların üçü de çok yetenekli çocuklar. Bunlar bizim kendi çocuklarımız galatasarayda doğup büyüdüler
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın futboldan anlayan biri konuştu en azindan
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir akman daha var onuda alın Çağatay akman tam olur.
    Cevapla
  • Çok Yaşlı Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevemedim Ayhan AKMAN'ı. İyi topçu değildi. Yeğeni de kelek çıkacaktır.
    Cevapla
  • gariban çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen futboldan anlamıyorsun
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 1 yıl önce Şikayet Et
    Way be olaya bak! Ayhan Akman denen zat Okan Buruk denen zatı kafaya almış. Koskoca GS Sporun düştüğü duruma bak! Milyonlarca kez yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun!
    Cevapla
  • Osman Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu boş bir transfer. İyi yetenekli oyuncu olsa Alman takımı onu bırakmazdı. Ayhan Akman'in akrabası diye transfer ediliyor.
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulübünü yüz üstü bırakıp giden futbolcu Galatasaraya yakışır çünkü onlar alışkınlar ne futbolcuları onları yüz üstü 5 kuruş para kazandırmadan gitti. Hayırsızdan ne hayır beklemir ki, zaten ışık olsaydı kaçarak gittiği vatanına son çare dönmezdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle