Sevilla bu kez Victor Nelsson'u istiyor!

Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan La Liga ekibi Sevilla, bu kez bir diğer stoper Victor Nelsson için Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacak.

Sevilla bu kez Victor Nelsson'u istiyor!
Sevilla bu kez Victor Nelsson'u istiyor!
GİRİŞ 29.07.2022 10:42 GÜNCELLEME 29.07.2022 10:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Sevilla, bu yaz transfer döneminde uzun süredir kadrosuna katmak istediği Marcao için mutlu sona ulaşmıştı. 

Brezilyalı stoperi 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Sevilla, bu kez Galatasaray'ın bir diğer stoperi Victor Nelsson'u da kadrosuna katmak istiyor. 

Diego Carlos hem de Joules Kounde'nin takımdan ayrılması sonrası stopere takviye yapmak isteyen La Liga ekibi, 23 yaşındaki Nelsson için harekete geçti. 

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'da iyi bir uyum yakalayan Marcao ve Nelsson ikilisini İspanyol ekibinde buluşturmak istiyor. 

Galatasaray'ın ayrılığına sıcak bakmadığı Nelsson, geçtiğimiz sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. 

Danimarkalı stoper geçtiğimiz sezon Galatasaray adına çıktığı 48 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. (Hürriyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Hagi 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığımıza versek iyi.
    Cevapla
  • gello76 1 yıl önce Şikayet Et
    kim alır bu ÇÖPÜ
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    15 milyona verin gitsin yerine Kaan ve mert ikilisi alınsın acilen
    Cevapla
  • Has gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi efendim
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa takımları marcao ya verecekleri en iyi parayı verdiler normalde 7-8 milyon senin keremine 2-3 milyon gomise üste para isterler cikildau morutan alper e. kılıç bunlara 500.000 ile 1 milyon anca verirler fakatttt nelson ayrı biri serbest kalma maddesini bilmiyorum ama bunu alacak kulüp 30 milyonu gözden çıkarmıştır pazarlıklarınız ona göre olsun derim
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem 2-3 milyon morutan alper emre 500 bin. Matematigine hayran kaldim Daha bide nelson 30 milyon Matematik hocanla konusmamiz lazim
    Cevapla
  • Mehmet 1326 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz bir şey bilmiyoruz yada Avrupa'da ki takımlar işin içini çok iyi biliyor fh kim sattı 18 Napoli ye Napoli stoperini 40 sattı Sevilla barca ya stoperi sattı 50 GS dan marcao yu aldı 14 nasıl oluyor bu işler bjzim kulüpler işi bilmiyor.Satmayi zaten hiç bilmiyoruz.Sonra diyoruz ki çok büyük kulüplerimiz var diye birde övünüyoruz ama borç batağından çıkamayan takımlar
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin lig avrupada kaçıncı sırada bir bak istersen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle