Lemina sürprizi! Galatasaray'a önerildi

Fransız ekibi Nice ile Kasper Dolberg'in transferi için görüşen Galatasaray'a eski futbolcusu Mario Lemina önerisi geldi.

Lemina sürprizi! Galatasaray'a önerildi
Lemina sürprizi! Galatasaray'a önerildi
GİRİŞ 27.07.2022 11:13 GÜNCELLEME 27.07.2022 11:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Transfer taarruzunu sürdüren sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Kasper Dolberg'i gündemine almıştı. Danimarkalı forvet için Nice kulübüyle görüşmelere başlayan Galatasaray, kiralama teklifini sunmuştu. Fransız ekibinde gözden düşen oyuncuyla temaslar sürerken bu sırada sürpriz bir öneri gündeme geldi.

Fotomaç'ın haberine göre Nice, gelecek planlarında yer almayan Mario Lemina'yı da önerdi. Orta sahaya takviye yapacak Aslan, eski oyuncusunu teklif eden Nice kulübüne olumlu yaklaştı.

NICE TAPUSUYLA VERMEYE SICAK BAKIYOR

Bir yandan Kasper Dolberg için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, artık Mario Lemina için de masada olacak. Nice'den ikili paket yapacak Cimbom, orta saha ve golcü hedeflerini böyle çözmeyi planlıyor. 24 yaşındaki Danimarkalı santrforu kiralamak isteyen G.Saray, eski oyuncusu Lemina'yı ise tapusuyla alabilir. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Gabonlu orta saha, 2021'de 5.5 milyon euro'ya Nice'ye imza attı. Fransızlar, 26 yaşındaki orta saha için daha fazlasını istemeyecek.

Ajax'ta dikkatleri üzerine çeken Dolberg, 2019'da 20.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız temsilcisi Nice'e transfer oldu. Danimarka Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan Dolberg, 35 müsabakada 10 gol kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Tutku 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hep diyorum Galatasaray'a gelen futbolcu prizgi gibi at geri gelsin
    Cevapla
  • Son prizgi bükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Prizgi ha :D
    Cevapla
  • ASA 1 yıl önce Şikayet Et
    Knk önce türkçe öğren
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Túrk takimlarinin en büyük saçmaligi,eski futbolcularini tekrar geri almak. Oysa, genc yetenek arastirip pazarlamak varken saçmalamaga devam
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    forvet bölgesine yerli futbolçu lazım , yabançı kontejanı orta saha için kullanılmalı, lemina transfer edileçekse satın alma opsiyonuyla zorunlu olmayan opsiyonla kiralanmalı lemina başarılı olursa bonservisi alınmalı,forvete halil devrişoğlu yada umut transferi düşülmeli.
    Cevapla
  • Lemina 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel leminam benim gel
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın sakın sakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle