Galatasaray'a kombinelerden dev gelir!

Galatasaray'da kombine satışları adeta patladı. Bu kombinelerden 13 bininin yenileme 11 bininin ise yeni alım olduğu belirtildi. Yönetim ayrıca kombine, loca ve VIP satışları ile 42 bin koltuk sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Galatasaray'a kombinelerden dev gelir!
Galatasaray'a kombinelerden dev gelir!
GİRİŞ 23.07.2022 17:02 GÜNCELLEME 23.07.2022 17:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kombine satışları adeta patladı. Bu kombinelerden 13 bininin yenileme 11 bininin ise yeni alım olduğu belirtildi. Yönetim kombine, loca ve VIP satışları ile 42 bin koltuk sayısına ulaşmayı hedeflerken kasaya girecek rakam ortaya çıktı.

Galatasaray 'da yeni sezon öncesi taraftarın kombineye olan ilgisi yönetimi sevindirdi. Süper Lig 'in başlamasına az süre kala kombinelerin büyük kısmı satılırken loca ve VIP satışları ile toplam 42 bin koltuk sayısına ulaşmak hedefleniyor. 

SATIŞ 24 BİNE ULAŞTI

Galatasaray’ın futbolda yeniden yapılanmaya gitmesi taraftarı da heyecanlandırdı. Sarı-kırmızılılarda kombine satışları dün itibarıyla 24 bine ulaştı. Bu kombinelerden 13 bininin yenileme 11 bininin ise yeni alım olduğu belirtildi.

LOCALAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Toplam kombine sayısının ise 34 bin olduğu ve en geç önümüzdeki hafta tamamının tükenmesinin beklendiği bildirildi. Diğer VIP ve localara ilgi de yüzleri güldürdü. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’ndaki locaların tamamı rezerve edilirken, Batı VIP bölümü’nde yer kalmadığı belirtildi.

250 MİLYON LİRALIK BEKLENTİ

VIP biletlerden sadece Doğu tribününde yer bulunduğu öğrenildi. Böylece kombine, loca ve VIP satışlarında düşünülen 42 bin koltuk sayısına ulaşılırsa 250 milyon lira gelir beklendiği kaydedildi.

52 bin kapasiteli statta ancak 42 bin koltuğun satılmasına müsaade edildiği belirtildi. Geri kalan biletlerin ise deplasman tribünü ve maç günü satışa çıkarılacak biletler olacağı vurgulandı. (Skorer)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç allah aşkına 250 milyon yedekte oturan chikildao morutan ve sakat sakat transfer edilen seferoviçin yıllık kazancı etmez.
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    120kg.luk adamın üzerine açız diye tişört giydirip antiakp propagandası yaptıran zırva bir milletiz
    Cevapla
  • Müslüm( GS) 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırf hava olsun loca alınıyor o paralarla ne fakir fukaralar doyar
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömründe kaç defa fakir fukara doyurdun
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar fakir fukaranın sen ne yaptın?
    Cevapla
  • Cimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin paracıklar gelsin..ama karşılığı 0... sadece cepler dolsun.. utanmazlar.. geçen sene nerdeyse 2 lige düşecektik..biraz onur biraz hasiyet olsa GS bu duruma düşürmezlerdi.. ve kimsenin de haki yok büyük GS ayaklar altına almaya...
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani açtı millet
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    açlıktan kastın ne?
    Cevapla
  • Ceio 1 yıl önce Şikayet Et
    Dakilerden şikayet yok ağlayanlar zenginler ve dümeni bozulanlar.
    Cevapla
  • Barbar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık kardeş!
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Lafa gelince aç millet
    Cevapla
  • Çiyager 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece zevki için 100 binler veren o kadar tok insan var ki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle